Rage Room Smash It

Bij Rage Room Smash It bieden ze een nieuwe en unieke ervaring vol plezier en vrijheid. Bij hen draait alles om het ontladen van stress en het genieten van een intense beleving. In hun veilige en energieke kamers kun je zonder schuldgevoel alles kapot maken wat je ziet.


Of je nu komt met een vriendengroep, voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, studievereniging of gewoon alleen, zij zorgen voor een onvergetelijke tijd. De kamers zijn uitgerust met ruige muziek en sfeervolle verlichting, waardoor je helemaal in de juiste stemming komt om los te gaan.


Een leuke uitje samen met vrienden, familie en collega's


Bezoek deze prachtige plek en ontdek hoe bevrijdend het kan zijn om je woede eruit te slaan en stress te verminderen. Bij Rage Room Smash It geven ze je de kans om jezelf volledig te laten gaan en de hele kamer te slopen. Ze doen er alles aan om een leuke en unieke beleving te creëren die je niet snel zult vergeten.

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m zondag van 12:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Starter vanaf €29,95 p.p.

Smash it vanaf €39,95 p.p.

Extreme vanaf €59,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Rage Room Smash It

Hoeveel sterren geef jij Rage Room Smash It?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Rage Room Smash It te melden