Outside Escape Kampen

Ontdek de stad, ontrafel raadsels onderweg en leer Kampen op een vernieuwende manier kennen! Deze spannende city escape neemt je mee naar zowel de bekende als minder bekende plekken van de stad. Tijdens deze stadswandeling ga je samen met je team op zoek naar antwoorden op een lokaal mysterie met een uniek verhaal voor Kampen.


Sfeer van de stad Kampen


Klokkengeheim

Je goede vriend Johan is tragisch om het leven gekomen. Hij behoorde tot een bijzonder gilde met banden naar de beroemde klokkenmaker uit Kampen: Geert van Wou. Kun jij achterhalen wat er precies is gebeurd en wat het geheim is van Van Wou?

 

Openingstijden

Start op ieder moment, reserveren is niet nodig


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Per team €25,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Outside Escape Kampen

Hoeveel sterren geef jij Outside Escape Kampen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

Ga op pad in een van de vele locaties in Nederland en wandel door een door jou gekozen stad met Outside Escape! Tijdens de Outside Escape zal je raadsels en puzzels oplossen met je team. Daarnaast leer je ook nog unieke plekken van de stad kennen. Bekijk dit blog om een Outside Escape bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Outside Escape Kampen te melden