Hortus Nijmegen

Ontdek de landschappelijke botanische tuin in Nijmegen, een avontuurlijk paradijs voor wandelaars. Volg het knuppelpad door het veenmoeras en vervolg je route via een slingerpaadje langs de bergbeek naar de vijver beneden. Geniet in het voorjaar van de bloeiende weiden!


Workshops & Cursussen

Wil je meer weten over planten, eetbare bloemen, of leren koken met wilde planten? Of misschien jezelf beter leren kennen door te schrijven of schilderen met natuurlijke materialen? De Hortus biedt diverse workshops en cursussen.


Concerten

Op sommige zondagmiddagen kun je in de Hortus genieten van muziekoptredens. We bieden een breed scala aan genres: van flamenco tot klassiek, van improvisatie tot orkestuitvoeringen, en van koorzang tot singer-songwriters. Dit alles vindt plaats in de Theetuin van de Hortus, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje onder de grote parasol buiten of in de kas.

 

Openingstijden

Theetuin

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur

Vrijdag t/m zondag van 11:00 tot 16:00 uur


Horeca & terras

Dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Hortus Nijmegen

Hoeveel sterren geef jij Hortus Nijmegen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Hortus Nijmegen te melden