Dagje Uit Breda

Dagje uit Dagje Uit Breda

Binnenkort een dagje uit in Breda? Bij Dagje Uit Breda vind je precies wat je zoekt! Met meer dan 75 activiteiten, zowel binnen als buiten, en een locatie in het hart van de stad, ben je bij ons helemaal op de juiste plek.


Bijlwerpen

Ga jij de uitdaging aan om de meeste bijlen in de roos te gooien? Ontdek verschillende technieken en vind jouw eigen stijl. We beginnen met een uitgebreide uitleg om jullie te helpen de perfecte swing te ontwikkelen. Het is belangrijk om een goede techniek te vinden waarmee je de roos zo vaak mogelijk raakt. Dankzij deze heldere instructies garanderen wij een spannende activiteit waarbij de strijd om de punten tot het einde blijft duren.


Raak jij met de bijl de roos?


De Jacht

Beleef een spannende citygame die je innerlijke kind naar boven haalt. Elk team krijgt een rugzak met kluisjes vol vragen. Elke 15 minuten blokkeert jullie scherm in de app, waardoor de GPS-locatie van de tegenstanders verdwijnt. Open dan een kluisje en beantwoord de vragen. Hebben jullie alles goed? Dan wordt de locatie van de andere groep weer zichtbaar. Ontsnap 150 minuten lang aan de agenten of sluit de boeven weer op waar ze thuishoren.


Ga met elkaar op jacht op de boeven


Kraak De Kluis

Deze citygame neemt je vol strijd, plezier en spanning mee door de straten van Breda. Zoek naar hints en los verborgen raadsels op terwijl je door de stad navigeert. Elk juist antwoord brengt je dichter bij de cijfercode en de gekraakte kluis. De klok tikt, dus samenwerking is essentieel. Dit spel draait om teambuilding, creatief denken en plezier maken! Het team dat het snelst de kluis kraakt, wint!


Speel met collega's, vrienden en vriendinnen Kraak de Kluis


Shotjes Workshop

ijdens deze interactieve shotjesworkshop in Breda word je zelf de shotjesmaker. Samen maken jullie drie verschillende shotjes: een appeltaartshot, een layered shot en een flaming shot. Met de Shotjes Workshop van Dagje Uit Breda leer je de kunst van het mixen, shaken en natuurlijk proeven van de meest smaakvolle en creatieve shotjes. Deze workshop is te boeken voor deelnemers vanaf 18 jaar.


Smash Room

Of je nu een ontspannen boottocht over de Singels wilt maken of je agressie kwijt wilt in een Smash Room, de mogelijkheden zijn eindeloos. We denken graag met je mee om jouw perfecte dagje uit samen te stellen. Plezier gegarandeerd!

 

 

Openingstijden

Dinsdag en woensdag van 13:00 tot 21:00 uur

Donderdag t/m zondag van 09:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Bijlwerpen €17,50 p.p

De Jacht €26,50 p.p

Kraak De Kluis €26,50 p.p.

Smashroom €25,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij Dagje Uit Breda?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Dagje Uit Breda

Achter de lange stallen 33
4811HM Breda
Provincie Noord-Brabant

076 220 13 65





Klik hier om onjuiste gegevens van Dagje Uit Breda te melden