Restaurant Duinvermaak

(2.5/5)  11 recensies

Aan de rand van het Bergense bos en de Noord-Hollandse duinen ligt het prachtige, in 1913 gebouwde pand “Duinvermaak”. Onlangs hebben zij als pannenkoeken en pizza restaurant hun 100 jarig bestaan mogen vieren!


Reeds rond 1860 werd hier al een uitspanning gevestigd, een plek om de paarden uit te spannen. Deze uitspanning heette het “Vrouwtje van Duin”. Sinds 2014 is de originele doorgang van Duinvermaak naar het Vrouwtje van Duin weer in ere hersteld, waardoor er een sfeervolle ruimte en een mooi extra terras zijn ontstaan.
De speeltuin naast het restaurant is in de loop van vele jaren een begrip gebleven, echt een onderdeel van Duinvermaak. Vandaag de dag komt zelfs de derde generatie kinderen hier heerlijk spelen, terwijl de opa’s, oma’s, papa’s en mama’s genieten in het restaurant of op het terras!


Zij zijn er trots op u in deze prachtige omgeving, de plek waar het dorp Bergen overgaat in bos en duin, te ontvangen! De ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in bos of duin.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 9:00 tot 22:00 uur.


1e kerstdag gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Lunch

Foccacia vanaf €5,65

Brushetta €7,00


Poffertjes 12 stuks €4,50

Pannenkoeken vanaf €4,75

Pizza vanaf €6,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 11 Recensies over Restaurant Duinvermaak

(Pagina 1 van 2)

 

"Enorm tegenvallend"

Wardenaar   -   26-08-2023

26-08-2023

Reageer op deze review

"Enorm tegenvallend"

Vol verwachting gingen wij hier eten. Volgens de site was er zelfs glutenvrije pizza mogelijk en voor ons dochtertje met koemelkallergie zou er volgens de site worden gewerkt met soja als vervanger. Reserveren kon al niet, dus heel erg vroeg er naartoe gegaan. Het hek van de speeltuin stond open want er stond een auto op het pad. Toen ik vroeg of het hek open moest blijven omdat onze dochters van 2 en 5 daar aan het spelen waren, moest dat omdat die auto er doorheen moest. Heel onverantwoord. De glutenvrije pizza was geen mogelijkheid dus maar een glutenvrije pannenkoek gedaan. Voor ons dochtertje van 2 werd ook een glutenvrije pannenkoek gemaakt want dat was hetzelfde beslag. Dit staat zo niet op de site, de melk zou vervangen worden door soja. Glutenvrije pannenkoeken in restaurants vallen altijd tegen en zo ook deze. Heel erg droog, echt heel erg. Er was geen appelstroop, keuze zeer beperkt. Smaakte nergens naar en heel erg droog. Ontzettend zonde van het geld! Personeel gaf ook aan dat de pannenkoeken glutenvrij nou eenmaal droger waren. Dit is flauwekul want thuis hebben we hier nooit last van. De glutenvrije pizza wordt ook niet vers gemaakt maar op een kant en klare bodem, hier waren leveringsproblemen mee. Al met al een enorme tegenvaller dus

Lees verder  


"Weinig en duur"

Jetty   -   20-04-2023

20-04-2023

Reageer op deze review

"Weinig en duur"

Koffie was lauw Salade stelde echt niks voor


"Achteruit gegaan"

Debby   -   27-08-2022

27-08-2022

Reageer op deze review

"Achteruit gegaan"

Heel erg jammer, dat zo'n goeie tent door een slechte bedrijfsleider omzeep geholpen wordt. Hij loopt zwaar geïrriteerd in de rondte en verpest duidelijk de sfeer. Door de slechte akoestiek (lijkt wel of je in een fabriek zit te eten, eigenlijk heb je gehoor beschermers nodig) is het al inleveren maar vroeger was de bediening juist vriendelijk en het eten prima. Nu maar eerst wachten dat deze lomperik een andere baan heeft en dan hopen op een plekje buiten.

Lees verder  


"citroen"

arie   -   26-04-2022

26-04-2022

Reageer op deze review

"citroen"

alles prima, zoals gebruikelijk. wel een rare dat er 25 cent gevraagd wordt voor een half schijfje citroen... toch een beetje kleinzielig....


"bediening van de ober is ronduit niet profesioneel"

A. Bakker   -   01-06-2019

01-06-2019

Reageer op deze review

"bediening van de ober is ronduit niet profesioneel"

Vroeg de ober naar de kaart, deze zei:"u moet eerst wat te drinken bestellen dan pas geef ik de kaart". Bij aandringen kreeg ik de kaart omdat ik wil kijken wat ik ga eten, daarop kan ik een keuze maken wat te drinken. Met veel moeite kreeg ik alsnog de kaart. Dit gebeurde ook bij andere gasten. Het voelde alsof ik blij moet zijn om bij hem iets te eten. Aantal maanden geleden was het ook al zeer onprettig, door deze ober geholpen te worden.

Lees verder  


"Een een woord geweldig "

astrid   -   24-12-2017

24-12-2017

Reageer op deze review

"Een een woord geweldig "

lekker eten leuke leuken mensen die ons help met bestelkling niks te klagen er zijn soms te veel klagers over jullie dat is jammer !


"nooit meer"

esselink   -   18-08-2017

18-08-2017

Reageer op deze review

"nooit meer"

Niet bijzonder. Ongeïnteresseerde en lompe bediening door eigenaar. Wij hebben het gehad met Duinvermaak. gelukkig zijn er in deze omgeving nog genoeg goede en vriendelijke pannenkoek/pizza restaurants. De serveersters zijn heel aardig maar mijnheer bederft de sfeer!

Lees verder  


"Kwaliteit beduidend minder dan voorheen."

Annemieke   -   04-06-2017

04-06-2017

Reageer op deze review

"Kwaliteit beduidend minder dan voorheen."

Goed: Honden toegestaan. Niet goed: Cappuccino niet lekker. Wafel met kersen en slagroom slecht. Ronde te zoete wafel uit supermarkt, koude kersen. Bediening matig. Duinvermaak was een begrip. Met de nadruk op was. Enkele jaren geleden kwam ik regelmatig bij Duinvermaak. Zonde en erg jammer deze flinke kwaliteitsvermindering. Ik ga er niet meer heen. Mvg. Annemieke de Waard Heerhugowaard.

Lees verder  


C.A.Vandenberg   -   07-01-2014

07-01-2014

Reageer op deze review

Indien er warme chocolademelk met b.v. Cointreau word besteld, word dit dan apart erbij geserveerd of rechtstreeks in uw warme chocolademelk geschonken? Misschien een rare vraag maar het heeft een doel. M.v.g. C.A.Vandenberg

Lees verder  


kire   -   24-06-2012

24-06-2012

Reageer op deze review

Leuke locatie maar zeer teleurstellend eten. Zeer kleine maat pizza, in ons net niet verbrand. De eigenaar vond dat, als wij de pizza te klein vonden, we dan maar meer eten hadden moeten bestellen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Restaurant Duinvermaak?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 12 leukste pannenkoekenrestaurants van Nederland

De 12 leukste pannenkoekenrestaurants van Nederland

Nederland is een groot aantal pannenkoekenrestaurants rijk. Bijna elke gemeente heeft er wel één of meer en bijna allemaal zijn ze erg lekker. Maar sommige zijn ook erg leuk! Hier vind je complete speeltuinen, schmink en andere leuke activiteiten.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Duinvermaak te melden