Restaurant Duinvermaak

(2.8/5)  9 recensies

Aan de rand van het Bergense bos en de Noord-Hollandse duinen ligt het prachtige, in 1913 gebouwde pand “Duinvermaak”. Onlangs hebben zij als pannenkoeken en pizza restaurant hun 100 jarig bestaan mogen vieren!


Reeds rond 1860 werd hier al een uitspanning gevestigd, een plek om de paarden uit te spannen. Deze uitspanning heette het “Vrouwtje van Duin”. Sinds 2014 is de originele doorgang van Duinvermaak naar het Vrouwtje van Duin weer in ere hersteld, waardoor er een sfeervolle ruimte en een mooi extra terras zijn ontstaan.
De speeltuin naast het restaurant is in de loop van vele jaren een begrip gebleven, echt een onderdeel van Duinvermaak. Vandaag de dag komt zelfs de derde generatie kinderen hier heerlijk spelen, terwijl de opa’s, oma’s, papa’s en mama’s genieten in het restaurant of op het terras!


Zij zijn er trots op u in deze prachtige omgeving, de plek waar het dorp Bergen overgaat in bos en duin, te ontvangen! De ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in bos of duin.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 9:00 tot 22:00 uur.


1e kerstdag gesloten

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Lunch

Foccacia vanaf €5,65

Brushetta €7,00


Poffertjes 12 stuks €4,50

Pannenkoeken vanaf €4,75

Pizza vanaf €6,50

 9 Recensies over Restaurant Duinvermaak

(Pagina 1 van 1)

 

"Achteruit gegaan"

Debby   -   27-08-2022

27-08-2022

"Achteruit gegaan"

Heel erg jammer, dat zo'n goeie tent door een slechte bedrijfsleider omzeep geholpen wordt. Hij loopt zwaar geďrriteerd in de rondte en verpest duidelijk de sfeer. Door de slechte akoestiek (lijkt wel of je in een fabriek zit te eten, eigenlijk heb je gehoor beschermers nodig) is het al inleveren maar vroeger was de bediening juist vriendelijk en het eten prima. Nu maar eerst wachten dat deze lomperik een andere baan heeft en dan hopen op een plekje buiten.

Lees verder  


"citroen"

arie   -   26-04-2022

26-04-2022

"citroen"

alles prima, zoals gebruikelijk. wel een rare dat er 25 cent gevraagd wordt voor een half schijfje citroen... toch een beetje kleinzielig....


"bediening van de ober is ronduit niet profesioneel"

A. Bakker   -   01-06-2019

01-06-2019

"bediening van de ober is ronduit niet profesioneel"

Vroeg de ober naar de kaart, deze zei:"u moet eerst wat te drinken bestellen dan pas geef ik de kaart". Bij aandringen kreeg ik de kaart omdat ik wil kijken wat ik ga eten, daarop kan ik een keuze maken wat te drinken. Met veel moeite kreeg ik alsnog de kaart. Dit gebeurde ook bij andere gasten. Het voelde alsof ik blij moet zijn om bij hem iets te eten. Aantal maanden geleden was het ook al zeer onprettig, door deze ober geholpen te worden.

Lees verder  


"Een een woord geweldig "

astrid   -   24-12-2017

24-12-2017

"Een een woord geweldig "

lekker eten leuke leuken mensen die ons help met bestelkling niks te klagen er zijn soms te veel klagers over jullie dat is jammer !


"nooit meer"

esselink   -   18-08-2017

18-08-2017

"nooit meer"

Niet bijzonder. Ongeďnteresseerde en lompe bediening door eigenaar. Wij hebben het gehad met Duinvermaak. gelukkig zijn er in deze omgeving nog genoeg goede en vriendelijke pannenkoek/pizza restaurants. De serveersters zijn heel aardig maar mijnheer bederft de sfeer!

Lees verder  


"Kwaliteit beduidend minder dan voorheen."

Annemieke   -   04-06-2017

04-06-2017

"Kwaliteit beduidend minder dan voorheen."

Goed: Honden toegestaan. Niet goed: Cappuccino niet lekker. Wafel met kersen en slagroom slecht. Ronde te zoete wafel uit supermarkt, koude kersen. Bediening matig. Duinvermaak was een begrip. Met de nadruk op was. Enkele jaren geleden kwam ik regelmatig bij Duinvermaak. Zonde en erg jammer deze flinke kwaliteitsvermindering. Ik ga er niet meer heen. Mvg. Annemieke de Waard Heerhugowaard.

Lees verder  


C.A.Vandenberg   -   07-01-2014

07-01-2014

Indien er warme chocolademelk met b.v. Cointreau word besteld, word dit dan apart erbij geserveerd of rechtstreeks in uw warme chocolademelk geschonken? Misschien een rare vraag maar het heeft een doel. M.v.g. C.A.Vandenberg

Lees verder  


kire   -   24-06-2012

24-06-2012

Leuke locatie maar zeer teleurstellend eten. Zeer kleine maat pizza, in ons net niet verbrand. De eigenaar vond dat, als wij de pizza te klein vonden, we dan maar meer eten hadden moeten bestellen.

Lees verder  


Roy   -   14-02-2011

14-02-2011

Dit pannenkoekenrestaurant is echt het beste in de wijde, wijde omgeving. Het heeft gewoon alles. Een karakteristiek pand, goed personeel, het is altijd druk maar er is ook altijd plek, zeer goede prijzen, prachtige locatie. Ideaal om met je vrouw en kinderen lekker door het bos en duinen te wandelen om vervolgens een pannenkoekje te gaan halen bij Duinvermaak. Slechts 1 nadeel: als je van Ice Tea houdt, ze schenken niet de echte maar een goedkope, prikloze variant van de Aldi. Andere frisdranken zijn wel gewoon goed.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Restaurant Duinvermaak?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 12 leukste pannenkoekenrestaurants van Nederland

Nederland is een groot aantal pannenkoekenrestaurants rijk. Bijna elke gemeente heeft er wel één of meer en bijna allemaal zijn ze erg lekker. Maar sommige zijn ook erg leuk! Hier vind je complete speeltuinen, schmink en andere leuke activiteiten.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Duinvermaak te melden