Restaurant de Zwarte Zwaan

(3/5)  2 recensies

Bij restaurant De Zwarte Zwaan is het goed toeven. Tafelen in stijl met spectaculair uitzicht op de Maas. Gastvrijheid staat bij De Zwarte Zwaan centraal.  Hier kan worden gezongen, gelachen, gedanst en geproost. Want bij De Zwarte Zwaan geldt: hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 

Restaurant De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie voor groepen. Of u nu aanschuift voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Door de bijzondere inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer. Ook voor uw familiefeest, verjaardag of vergadering maken ze graag een tafel vrij.

 

Kinderen zijn bij De Zwarte Zwaan speciale gasten. Dineren met het gezin wordt pas echt leuk als ook de kinderen plezier hebben. Voor hen zijn er dus ook lekkere gerechten en een mega ballenbak.

 

Ook een kinderfeestje in stijl is mogelijk bij restaurant De Zwarte Zwaan.  De kinderen voelen zich echte matrozen en stuurlui. Zodra je binnen stapt waan je je aan boord van een groot schip.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag: Op aanvraag vanaf 20 personen

Dinsdag: Op aanvraag vanaf 20 personen

Woensdag: Op aanvraag vanaf 20 personen

Donderdag: Vanaf 16:00 uur

Vrijdag: Vanaf 16:00 uur

Zaterdag: Vanaf 12:00 uur

Zondag: Vanaf 12:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Menuprijs €25,00

Kindermenu € 7,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiƫle website van de aanbieder

 


2 Recensies over Restaurant de Zwarte Zwaan

(Pagina 1 van 1)

 

"Een absoluut dieptepunt"

Korstanje   -   30-07-2017

30-07-2017

"Een absoluut dieptepunt"

Het personeel was attent en vriendelijk. Maar de high tea was uiterst karig met pp een geroosterde boterham met eiersalade uit een pakje, dun reepje quische, een brownie ter grote van een toffee, een muffin en een scone zo groot als een ei met een plastic kuipje jam en een handvol snoepgoed. Het was in goed Nederlands gezegd 'Niet te vreten' Prijs kwaliteit verhouding onnoemelijk slecht. Kortom een vreselijk dieptepunt

Lees verder  


Corina   -   18-06-2012

18-06-2012

Onwijs leuk restaurant! Heerlijk gegeten, en op en top voor de kinderen. Schminken, ballenbad, verkleedkist, enz... Allemaal onder leiding van een oppaspiraat! Echt super! Papa's en mama's gezellig natafelen... Een aanrader voor gezinnen met kinderen!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Restaurant de Zwarte Zwaan?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant de Zwarte Zwaan te melden