Zeeuws Museum

Het Zeeuws Museum bevindt zich in de middeleeuwse abdij in het centrum van Middelburg. Met prachtige, eigentijdse presentaties toont het museum een onverwachte kant van Zeeland. Beleef de 80-jarige oorlog aan de hand van een serie unieke en wereldberoemde wandtapijten met zeeslagen uit de 16e eeuw.

 

Laat je verrassen door de veelzijdige collectie met onder andere archeologie, schilderijen en porselein. De modepresentatie van het museum, met een spannende rol voor de streekdrachten, is een bezoek meer dan waard. Verwonder je in de Wonderkamers over de schatten en rariteiten die Zeeuwen eeuwenlang van hun wereldreizen meenamen. Naast de vaste collectie zijn er in het museum vernieuwende tentoonstellingen te zien waarin ook de collectie op een onverwachte manier wordt gepresenteerd.

 

In het eigentijdse museumcafé kunt u genieten van verse streekproducten. Hier bevindt zich ook de mediatheek met informatie over de collectie, films en leuke spelletjes. In de zomer is het uitstekend vertoeven op het terras aan het sfeervolle Abdijplein. In de museumwinkel heeft u volop keuze uit hedendaagse Zeeuwse producten en prachtige boeken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 11.00 tot 17.00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €9,50

Jongeren t/m 18 jaar gratis

Museumkaart gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiƫle website van de aanbieder

 


0 Recensies over Zeeuws Museum

Hoeveel sterren geef jij Zeeuws Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zeeuws Museum te melden