Zeeuws Museum

Het Zeeuws Museum bevindt zich in de middeleeuwse abdij in het centrum van Middelburg. Met prachtige, eigentijdse presentaties toont het museum een onverwachte kant van Zeeland. Beleef de 80-jarige oorlog aan de hand van een serie unieke en wereldberoemde wandtapijten met zeeslagen uit de 16e eeuw.


Kinderen kijken naar het kunstwerk


Laat je verrassen door de veelzijdige collectie met onder andere archeologie, schilderijen en porselein. De modepresentatie van het museum, met een spannende rol voor de streekdrachten, is een bezoek meer dan waard. Verwonder je in de Wonderkamers over de schatten en rariteiten die Zeeuwen eeuwenlang van hun wereldreizen meenamen. Naast de vaste collectie zijn er in het museum vernieuwende tentoonstellingen te zien waarin ook de collectie op een onverwachte manier wordt gepresenteerd.


In het eigentijdse museumcafé kun je genieten van verse streekproducten. In de zomer is het uitstekend vertoeven op het terras aan het sfeervolle Abdijplein. In de museumwinkel heb je volop keuze uit hedendaagse Zeeuwse producten en prachtige boeken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €15,00

Jongeren t/m 18 jaar gratis

Museumkaart gratis

Rembrandt pas gratis

Studentenpas €7,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zeeuws Museum

Hoeveel sterren geef jij Zeeuws Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zeeuws Museum te melden