Speelgoedmuseum Deventer

(4/5)  1 recensies

In het Speelgoedmuseum Deventer bent u weer helemaal kind. Met 13.000 objecten heeft het museum de grootste openbare speelgoedcollectie van Nederland. Bijzondere poppen, prachtige poppenhuizen, treinen, verschillende soorten mechanisch speelgoed, optisch speelgoed, bordspellen en games; het museum heeft het allemaal! Een geweldige belevenis voor kinderen, ouders en grootouders!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zondag 11.00 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen 5,00

Kinderen van 0 t/m 3 jaar gratis

Kinderen van 4 t/m 17 jaar 2,00

Museumkaart gratis

 


1 Recensies over Speelgoedmuseum Deventer

(Pagina 1 van 1)

 

Angela   -   13-07-2016

13-07-2016

Het Speelgoedmuseum te Deventer is gevestigd in een heel mooi oud pand. Enige nadeel daaraan is, dat het niet goed toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn ivm de vele trappen die beklommen moeten worden. Eigenlijk is het museum voor elke leeftijd leuk. Iedereen herinnert zich nog wel iets waar hij vroeger als kind mee speelde. Datgene vind je dan ook vast en zeker in het museum terug. Zo heb ik met weemoed naar de goede oude tijd door de rode Viewmaster gekeken. U weet wel, dat apparaatje waar je van die ronde kaartjes instopte met fotootjes erop en je met een druk op de knop steeds een nieuwe foto te zien kreeg. De entree is normaal gesproken 5 euro voor een volwasse. Dit vind ik niet duur, omdat je je er best een paar uur kunt vermaken. Kinderen van 4 t/m 17 jaar betalen 4 euro en voor onder de 4 is het gratis toegang. Op de begane grond heeft het museum een ruimte vol met tafeltjes en stoeltjes. Op de tafels liggen allerlei (bord)spelletjes die je daar kunt spelen. Het zou mooi zijn als kinderen daar op woensdag (ipv achter de pc zitten) eens heen gingen voor een gezellige middag. Al met al heb ik het er daar erg leuk gehad en ga zeker nog eens terug!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Speelgoedmuseum Deventer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Speelgoedmuseum Deventer gaat verhuizen

Het Speelgoedmuseum te Deventer gaat verhuizen! Het mooie oude pand waar ik vroeger als kind al met mijn ouders kwam, wordt verlaten. Angela brengt nog een bezoek, nu het nog kan.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Speelgoedmuseum Deventer te melden