Tapas Restaurant Fandango

(5/5)  1 recensies

Helaas Tapas Restaurant Fandango is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Leiden en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Leiden.


Bekijk ook:


Cocktailbar Fandango bestaat sinds 1985 en is sindsdien uitgegroeid tot de populairste cocktailbar in Leiden. Fandango heeft een zeer uitgebreide cocktailkaart met keuze uit maar liefst 52 verschillende cocktails. Ook hebben wij elke maand een andere maandcocktail.


Bovendien hebben wij sinds 1998 onze tapasbar 'Cantina' geopend. Hier kunt u de heerlijkste huisgemaakte Spaanse tapas eten. Tapas is het Spaanse woord voor kleine hapjes. De Spanjaarden eten deze hapjes gedurende de hele dag. Met een tapa of vier kunt u een uitstekende maaltijd vormen. Het leukste is om met meerdere personen verschillende tapas te kiezen, zodat je elke tapa kunt proeven. Lekker met een kan verse Sangria of een overheerlijke cocktail met verse ingedriënten uit onze cocktailbar.

 

Naast onze uitgebreide tapaskaart hebben wij diverse vlees-, vis- en vegetarische schotels. Deze worden geserveerd met een combinatie van de tapaskaart, verse groenten en huisgemaakte frites. Daarnaast hebben wij een ruime keus uit salades.

 

Bij mooi weer is het zonnige terras aan de zijkant van de Cantina geopend.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De keuken is elke avond geopend van 17:00 tot 22:00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Tapas Restaurant Fandango

(Pagina 1 van 1)

 

Mirjam   -   17-05-2010

17-05-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

Leuk restaurant, uitgebreide kaart en vooral heel gezellig. Vind ik persoonlijk het beste tapasrestaurant in Leiden.


Hoeveel sterren geef jij Tapas Restaurant Fandango?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Tapas Restaurant Fandango te melden