FishSpa Center Rotterdam

FishSpa Center Rotterdam biedt de cliënten de mogelijkheid om een natuurlijke peeling met de Garra Rufa visjes te ervaren. De FishSpa behandeling wordt gezien als een unieke combinatie van ontspanning en gezelligheid.

 

Oorspronkelijk komen de Garru Rufa visjes uit de wateren van de stad Kangal in Turkije. In de wateren van Kangal zijn er weinig natuurlijke voedselbronnen en de Garra Rufa visjes zijn continue op zoek naar voedsel. Daardoor sabbelen de Garra Rufa visjes aan de huid van de lokale bevolking tijdens het baden. Dit werd als zeer prettig ervaren en de inwoners verbaasden zich er over dat dit een helende werking heeft op het lichaam. Ook bij de toeristen bleef de helende werking van de Garra Rufa visjes niet onopgemerkt. De ondernemende inwoners uit deze stad zagen commerciële kansen en zo werden vele resorts en behandelmethodes een feit.

 

De Garra Rufa visjes sabbelen dode huidcellen en huidschilfers af van de opperhuid. Tijdens het sabbelen scheiden de Garra Rufa visjes een hoeveelheid enzymen af die een verzorgende en vitaliserende werking hebben op de onderliggende huid. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en eventuele stress/spanning verlaat het lichaam. De huid voelt na deze natuurlijke peeling zacht en vitaal aan. De geneeskrachtige werking van de Garra Rufa visjes helpt tevens cliënten met psoriasis, eczeem, jeuk en (overmatig) eeltvorming. De huid wordt rustiger, jeukt minder en voelt zacht aan. Kortom, een weldaad voor de huid!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag en dinsdag 9.00 tot 21.00 uur

Donderdag en vrijdag 9.00 tot 21.00 uur

Zaterdag 8.00 tot 14.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Fishspa behandeling voet 30 min €29,95

 


0 Recensies over FishSpa Center Rotterdam

Hoeveel sterren geef jij FishSpa Center Rotterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van FishSpa Center Rotterdam te melden