Linds Wellness

(3.5/5)  63 recensies

Bij Linds wellness kunt u in een ontspannen sfeer bijkomen van al uw dagelijkse beslommeringen. U ontdekt hier namelijk een '' waar paradijs '' op het gebied van lichaamsverzorging, ontspanning en gezondheid. Bij Linds wellness vind u alles onder een dak. Het gastvrije en deskundige team adviseert en begeleid u vanaf aankomst tot aan het vertrek, om uw bezoek zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag 9.30 tot 16.00 uur 

Woensdag  9.30 tot 16.00 uur

Donderdag  9.30 tot 16.00 uur

Vrijdag 9.30 tot 16.00 uur

Zaterdag 9.30 tot 16.00 uur

 

Dinsdag en woensdag is het badkleding dag

 

Het avondarrangement is op vrijdag van 16:30 tot 22:00 op afspraak.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Sauna entree €15,-

 

 


63 Recensies over Linds Wellness

(Pagina 1 van 7)

 

"Kleinschalig en prettige wellnes"

Joan   -   04-01-2020

04-01-2020

"Kleinschalig en prettige wellnes"

Via VakantieVeilingen hier terecht gekomen. Vooraf veel negatieve recensies gelezen, dus ik was een beetje sceptisch. Hen vooraf gebeld of de visjes er waren en die waren er gewoon. Keurige ontvangst, klantvriendelijke meiden. Er is ons een rondleiding aangeboden maar we wilden zelf op onderzoek. Veel verschillende sauna's, hele rustige sfeer. Ook een buitenbubbelbad, maar die was best koud. De kleedruimte is inderdaad best klein,de kluisjes zijn daar waar je je omkleed, dat is behelpen maar geen drama. Sommige dingen zijn inderdaad niet nieuw maar ook dat wist ik vooraf. Gezichtsbehandeling was heel prettig. Voor een kennismaking met Wellness is dit zeker een aanrader.

Lees verder  


"eenvoudig saunabezoek"

Marja   -   28-12-2019

28-12-2019

"eenvoudig saunabezoek"

Wanneer je weinig eisen stelt is het goed. Vergelijk het niet met een dagje welness. Welness is voor mij ook een beetje luxe. Daarnaast kunnen de meeste onderdelen wel een renovatie gebruiken. Wat vooral opviel: - weinig douches (3) waarvan je bij 1 de knop bijna continu ingedrukt moest houden om te kunnen douchen. Als er gelijktijdig koud gedoucht wordt dan voel je elkaars water omdat de ruimte zo krap is. - weinig toiletten - weinig rustbedden of stoelen om even te zitten - de kitranden van de fish spa zaten vol met schimmel - de saunacabines zagen er niet schoon uit - het lunchbuffet vond ik te duur voor datgene wat geleverd werd. Er was geen enkel drankje inclusief. - zwembad had wat mij betreft kleiner gekund om meer ruimte te maken voor een gezellig hoekje. Vooral de ongezellige ruimtes zorgden ervoor dat het niet het relaxte gevoel gaf. Ook, maar dat is zeer persoonlijk, vond ik het niet prettig dat er buiten gerookt mag worden. De tuin is klein en als je lekker even buiten wilt zijn als je niet-roker bent, dan sta je wel in de rook. In de buitensauna kwam iemand binnen die net zijn sigaretje had uitgemaakt waardoor de lucht in de sauna ook direct stonk. Ik kom hier niet meer terug maar voor een ander kan dit wel voldoende zijn omdat de prijs ook lager is.

Lees verder  


"Ontspannen dag"

Milja   -   18-09-2019

18-09-2019

"Ontspannen dag"

Gezellige, knusse sauna en wellness met super leuke, vriendelijke en behulpzame dames! Voor de prijs een prima dagje ontspannen


"Voor deze prijs waar voor je geld"

Dita   -   06-07-2019

06-07-2019

"Voor deze prijs waar voor je geld"

Lindts is klein maar fijn. En wie een luxe sauna zoekt met alles er op en er aan moet hier niet zijn maar die betaalt dan ook het dubbele! Vriendelijk personeel. Altijd. Dompelbad zou ik even iets aan doen, het lijkt vies (is het volgens mij niet) Verder...heerlijk deze rust. De knusheid van een kleine sauna. Heerlijke tuin. Een eenvoudige maar prima! kaart en goeie broodjes en heerlijke wijn voor sympathieke prijzen. Ik begrijp de negativiteit ook niet.

Lees verder  


"Alles voor een fijne saunadag"

Ina   -   22-06-2019

22-06-2019

"Alles voor een fijne saunadag"

Medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Heerlijke lunch. Saunacabines waren goed. Lekker op temperatuur. De baden waren ook goed. Leuke tuin waar je heerlijk rustig kunt liggen. Het enige jammere vonden we dat ze om 16.00 uur sluiten. We wilden graag nog een poosje langer genieten. Natuurlijk is het niet te vergelijken met een groot wellness centrum maar daar kun je voor kiezen.

Lees verder  


"Vies slecht balen!"

Floor   -   17-06-2019

17-06-2019

"Vies slecht balen!"

Nette ontvangst met koffie en vriendelijk personeel, maar daarna.... :-( - Zeer kleine kleedruimtes, kan je kont niet keren, met moeite met 4 personen kunnen staan terwijl er 24 kluisjes hangen en er tegelijkertijd ook nog mensen in die kluisjes willen terwijl jij er staat om te kleden. - Twee van de drie warme douches zijn dusdanig verkalkt dat er amper water uit komt. - Dompelbad is zo klein en ondiep dat je er net tot je dijen in kunt staan, ik moest me in kleermakerszit en voorovergebogen laten zakken om te kunnen 'dompelen'. - Sauna's waren vies en stoffig in de hoekjes en aan plafond, brrr... - Bubbelbad kon je krap aan met 4 personen inzitten en was constant bezet, zo ook de ligbedden en sauna's en dit terwijl het heel erg rustig was in de sauna. - Door een receptie/ontvangstruimte moeten lopen in je badjas om bij het hamam hok te komen was ook erg onprettig en kwam onprofessioneel over. - We hadden een hamam geboekt omdat ik hier in andere sauna's goede ervaringen mee heb, maar dat was een complete afgang! De stenen om op te liggen waren niet echt warm en er was super fel tl-licht. Verder werd er lauwwarm water over je gegoten door middel van metalen hondendrinkbakken. super veel herrie! Verder bestond de 'massage' uit 5 minuten zachtjes aaien/inzepen, waardeloos, totaal niet ontspannend. - Nou toen de lunch, weer in je badjas bij de receptie aan een tafel gaan zitten met zn achten, nou wat gezellig was dat! Ik was er met mn vriend en zo was de privacy/gezelligheid en romantiek ver te zoeken. Vond het echt heel jammer. Wel was het eten heel goed verzorgd, compliment! Al deze dingen bij vertrek rustig verteld maar er werd niets van compensatie aangeboden! Deze tent verdiend absoluut NIET de stempel 'Wellness'!!!

Lees verder  


"Leuk "

Berend   -   14-05-2019

14-05-2019

"Leuk "

Was erg leuk. Zijn daar erg vriendelijk. We hadden daar ook gegeten was erg lekker. Is netjes en knus


"Begrijp de negatieve reacties in het geheel NIET"

Dineke   -   14-05-2019

14-05-2019

"Begrijp de negatieve reacties in het geheel NIET"

Het is niet groot, maar alles wat er zijn moet is er. Laat diegene met problemen naar de grote sauna’s gaan, waar je het gevoel hebt dat je in een mierennest zit. We zijn afgelopen vrijdag geweest en hebben een heerlijk ontspannend dagje gehad. Komen zeker nog een keer terug

Lees verder  


"klein maar gezellig, alles was aanwezig."

ida   -   16-04-2019

16-04-2019

"klein maar gezellig, alles was aanwezig."

personeel zeer vriendelijk


"Geen aanrader"

Imke   -   26-02-2019

26-02-2019

"Geen aanrader"

Via vakantieveilingen goedkope kaartjes kunnen krijgen. Kan er natuurlijk niet veel van zeggen omdat we niet veel hebben betaald maar het is ook echt niet meer waard dan die 1 euro. Ontvangst was prima met een kopje koffie of thee. Iedereen werd omstebeurt naar de "kleedhokjes" gebracht omdat het daar erg klein en krap is. Aan de telefoon niet verteld dat een badjas verplicht was. Kostte €6,- om er 1 te huren erg slim om het dan niet aan de telefoon te vertellen. Toen wij rondgeleid werden kwamen we langs de kluisjes en pashokjes. Maar pashokjes kon je het niet noemen. Er waren wat kleedhokjes zoals in een kledingwinkel gemaakt waar je je maar achter moest omkleden, niet veel privacy! Aangekomen in het sauna gedeelte kon je gelijk zien dat alles erg gedateerd is. De vloer van het zwembad ligt los er zit allemaal lucht onder, lijkt wel een springkussen. De sauna's vies en klein. Ligt smeer op de grond en ook veel stof in de hoekjes. Buiten gedeelte valt mee maar de ligbedden zijn wel bijna allemaal kapot dus je ligt zowat op de grond. Dat die bonnen samen 85 euro waard moeten zijn kan ik echt niet begrijpen dan zou ik echt naar de zwaluwhoeve gaan! Hoop dat jullie wat aan deze recensie hebben. Personeel is wel erg vriendelijk maar het is het allemaal net niet...

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Linds Wellness?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Linds Wellness te melden