Linds Wellness

(3.4/5)  71 recensies

Bij Linds wellness kunt u in een ontspannen sfeer bijkomen van al uw dagelijkse beslommeringen. U ontdekt hier namelijk een '' waar paradijs '' op het gebied van lichaamsverzorging, ontspanning en gezondheid. Bij Linds wellness vind u alles onder een dak. Het gastvrije en deskundige team adviseert en begeleid u vanaf aankomst tot aan het vertrek, om uw bezoek zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag 9.30 tot 16.00 uur 

Woensdag  9.30 tot 16.00 uur

Donderdag  9.30 tot 16.00 uur

Vrijdag 9.30 tot 16.00 uur

Zaterdag 9.30 tot 16.00 uur

 

Dinsdag en woensdag is het badkleding dag

 

Het avondarrangement is op vrijdag van 16:30 tot 22:00 op afspraak.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Sauna entree €15,-

 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


71 Recensies over Linds Wellness

(Pagina 1 van 8)

 

"Gillend naar huis!"

M.V   -   01-09-2022

01-09-2022

"Gillend naar huis!"

Onprofessioneel, vies, klein, goedkope uitstraling en een zeer matige lunch


"Was de eertste en laaste keer"

Gönül   -   02-07-2022

02-07-2022

"Was de eertste en laaste keer"

ik was vrijdag bij linds wellness. Die meid mij ging helpen van bigen voeld ik me net als niet welkom. Ik had een behandeling paket min 1 werd niet gedaan toen ik vroegde bij de balie krijg ik een antwoord doe ik de volgende keer 🤔 die was de eertste en laaste keer

Lees verder  


"Geen tweede keer! "

Sabrina   -   04-05-2022

04-05-2022

"Geen tweede keer! "

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door een vriendelijk meisje! Ze legde ons uit hoe het te werk gaat bij Linds Wellness. (Hier is dan ook de ene ster voor) De sauna en zwembad zijn erg klein, gedateerd, vies en achterstallig onderhoud. De lunch oogt erg goedkoop, en totaal geen luxe, iets wat wij bij andere wellness wel gewend zijn. Al met al ben je met een goed uurtje hier uitgekeken. Hadden we vooraf maar de recensies gelezen dan was deze niet zo leuke ervaring ons bespaard gebleven!

Lees verder  


"Zo jammer!"

Clementine   -   07-03-2020

07-03-2020

"Zo jammer!"

Als je vanaf het midden van Nederland 125 km in de auto zit, hoop je toch echt dat wellness well is. Ontvangen met koffie, na omkleden korte rondleiding. Alles klein en beperkt, maar dat geeft niet. Wel als het waterapparaat niet werkt, de douchegel niet uit de diffuser komt en de drukknop van de douche niet werkt. Fish Spa is vies, sauna vloer ook, bubbelbad koud. Lunch met soep en brood is wat karig maar smakelijk. Personeel vooral bezig met iedereen op tijd op de goede plek krijgen. Geen gastvrije uitstraling. Jammer dat het niet well enough was. We rijden niet nog eens 125 km.

Lees verder  


"Gezellige dag gehad samen met mijn zus "

Gerda maasstede   -   05-02-2020

05-02-2020

"Gezellige dag gehad samen met mijn zus "

Vandaag Linds Wellness bezocht, was vrij druk , lekker gegeten, goede gezichtsbehandeling gehad. Vriendelijk personeel. Tot snel ! Groet Gerda


"Klein en vies"

Kim   -   04-02-2020

04-02-2020

"Klein en vies"

Hele kleine sauna, niet goed schoon. Lunch (uitgebreid buffet) ook niks bijzonders... Foto's zien er mooi uit, werkelijkheid valt zeer tegen!!


"Fijne dag gehad "

Marijke de lange   -   30-01-2020

30-01-2020

"Fijne dag gehad "

Wij zijn zeer verrast , ontspannen dag gehad. Hadden een hotstone massaga geboekt , deze is zeker een aanrader. Na afloop ook nog langs de kapsalon geweest. Goed geholpen en goed advies gekregen. Ga zo door.

Lees verder  


"Fijne behandelingen en geweldig personeel!"

Leandra   -   26-01-2020

26-01-2020

"Fijne behandelingen en geweldig personeel!"

Kleine sauna , maar alles is er aanwezig. We hebben een goede massage gehad , lekker broodje. Kortom , ze zien ons vaker terug. Snap de negatieve recensies ook niet !

Lees verder  


"Kleinschalig en prettige wellnes"

Joan   -   04-01-2020

04-01-2020

"Kleinschalig en prettige wellnes"

Via VakantieVeilingen hier terecht gekomen. Vooraf veel negatieve recensies gelezen, dus ik was een beetje sceptisch. Hen vooraf gebeld of de visjes er waren en die waren er gewoon. Keurige ontvangst, klantvriendelijke meiden. Er is ons een rondleiding aangeboden maar we wilden zelf op onderzoek. Veel verschillende sauna's, hele rustige sfeer. Ook een buitenbubbelbad, maar die was best koud. De kleedruimte is inderdaad best klein,de kluisjes zijn daar waar je je omkleed, dat is behelpen maar geen drama. Sommige dingen zijn inderdaad niet nieuw maar ook dat wist ik vooraf. Gezichtsbehandeling was heel prettig. Voor een kennismaking met Wellness is dit zeker een aanrader.

Lees verder  


"eenvoudig saunabezoek"

Marja   -   28-12-2019

28-12-2019

"eenvoudig saunabezoek"

Wanneer je weinig eisen stelt is het goed. Vergelijk het niet met een dagje welness. Welness is voor mij ook een beetje luxe. Daarnaast kunnen de meeste onderdelen wel een renovatie gebruiken. Wat vooral opviel: - weinig douches (3) waarvan je bij 1 de knop bijna continu ingedrukt moest houden om te kunnen douchen. Als er gelijktijdig koud gedoucht wordt dan voel je elkaars water omdat de ruimte zo krap is. - weinig toiletten - weinig rustbedden of stoelen om even te zitten - de kitranden van de fish spa zaten vol met schimmel - de saunacabines zagen er niet schoon uit - het lunchbuffet vond ik te duur voor datgene wat geleverd werd. Er was geen enkel drankje inclusief. - zwembad had wat mij betreft kleiner gekund om meer ruimte te maken voor een gezellig hoekje. Vooral de ongezellige ruimtes zorgden ervoor dat het niet het relaxte gevoel gaf. Ook, maar dat is zeer persoonlijk, vond ik het niet prettig dat er buiten gerookt mag worden. De tuin is klein en als je lekker even buiten wilt zijn als je niet-roker bent, dan sta je wel in de rook. In de buitensauna kwam iemand binnen die net zijn sigaretje had uitgemaakt waardoor de lucht in de sauna ook direct stonk. Ik kom hier niet meer terug maar voor een ander kan dit wel voldoende zijn omdat de prijs ook lager is.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Linds Wellness?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wellness in Nederland

Wellness in Nederland

Toe aan een dagje ontspanning? Bij deze wellness-resorts kom je ongetwijfeld tot rust. Ontdek hier wat de thermen te bieden hebben.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Linds Wellness te melden