Linds Wellness

(3.5/5)  55 recensies

Bij Linds wellness kunt u in een ontspannen sfeer bijkomen van al uw dagelijkse beslommeringen. U ontdekt hier namelijk een '' waar paradijs '' op het gebied van lichaamsverzorging, ontspanning en gezondheid. Bij Linds wellness vind u alles onder een dak. Het gastvrije en deskundige team adviseert en begeleid u vanaf aankomst tot aan het vertrek, om uw bezoek zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

 

Lees verder...

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag 9.30 tot 16.00 uur 

Woensdag  9.30 tot 16.00 uur

Donderdag  9.30 tot 16.00 uur

Vrijdag 9.30 tot 16.00 uur

Zaterdag 9.30 tot 16.00 uur

 

Dinsdag en woensdag is het badkleding dag

 

Het avondarrangement is op vrijdag van 16:30 tot 22:00 op afspraak.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Sauna entree €15,-

 

 


55 Recensies over Linds Wellness

(Pagina 1 van 6)

 

"klein maar gezellig, alles was aanwezig."

ida   -   16-04-2019

16-04-2019

"klein maar gezellig, alles was aanwezig."

personeel zeer vriendelijk


"Geen aanrader"

Imke   -   26-02-2019

26-02-2019

"Geen aanrader"

Via vakantieveilingen goedkope kaartjes kunnen krijgen. Kan er natuurlijk niet veel van zeggen omdat we niet veel hebben betaald maar het is ook echt niet meer waard dan die 1 euro. Ontvangst was prima met een kopje koffie of thee. Iedereen werd omstebeurt naar de "kleedhokjes" gebracht omdat het daar erg klein en krap is. Aan de telefoon niet verteld dat een badjas verplicht was. Kostte €6,- om er 1 te huren erg slim om het dan niet aan de telefoon te vertellen. Toen wij rondgeleid werden kwamen we langs de kluisjes en pashokjes. Maar pashokjes kon je het niet noemen. Er waren wat kleedhokjes zoals in een kledingwinkel gemaakt waar je je maar achter moest omkleden, niet veel privacy! Aangekomen in het sauna gedeelte kon je gelijk zien dat alles erg gedateerd is. De vloer van het zwembad ligt los er zit allemaal lucht onder, lijkt wel een springkussen. De sauna's vies en klein. Ligt smeer op de grond en ook veel stof in de hoekjes. Buiten gedeelte valt mee maar de ligbedden zijn wel bijna allemaal kapot dus je ligt zowat op de grond. Dat die bonnen samen 85 euro waard moeten zijn kan ik echt niet begrijpen dan zou ik echt naar de zwaluwhoeve gaan! Hoop dat jullie wat aan deze recensie hebben. Personeel is wel erg vriendelijk maar het is het allemaal net niet...

Lees verder  


"Fijne dag"

Lineke G   -   08-01-2019

08-01-2019

"Fijne dag"

Héérlijk ontspannende dag gehad, je moet wel van het kleinschalige houden en geen zwaluwhoeve ed verwachten. Alles wat we nodig hadden was er, behandelingen waren goed en personeel vriendelijk en professioneel.

Lees verder  


"Superdag met persoonlijke aandacht. "

Thea   -   08-12-2018

08-12-2018

"Superdag met persoonlijke aandacht. "

Een superdag gehad, persoonlijke en hartelijke ontvangst fijne rondleiding en uitleg. Sauna faciliteiten goed. Goede gevarieerde lunch. Begrijp niets van de "negatieve" review's. Personeel doet hun uiterste best. Bedankt iedereen...had samen met mijn vriendin een relaxte topdag! En we komen zeker en keer terug. 5 sterren meer dan verdient. Gr Thea & Ineke

Lees verder  


"Valt tegen..de naam Wellness niet waard !"

angelique   -   28-11-2018

28-11-2018

"Valt tegen..de naam Wellness niet waard !"

Van mijn lieve dochter een Vakantie Veiling bon gekregen. Samen met een vriendin vandaag geweest. We hadden er heel veel zin in ! Na een 1 uur en een kwartier rijden waren we daar gearriveerd. We kregen een sleutel voor een kluisje en wij wilde ons omkleden. Waar zijn hier de omkleedhokjes ? Achter een gordijn, zonder verlichting, zonder een haakje of een plankje. Op goed gevoel ons omgekleed, tas in de locker geplaatst en hup naar de douches. Het ziet er idd gedateerd uit. Mijn vriendin wilde naar de toilet, maar kon 'm niet vinden. Uiteindelijk gewoon een deur geopend en dat was een toilet. De lunch was vrij simpel en voor de verse jus'orange moest je apart betalen. Tevens 2,50 omdat je badkleding draagt. Nog geïnformeerd waarom dat moest en zij legde uit dat het te maken heeft dat er meer stofjes achterblijven en meer water overal blijft liggen?? Na 2 uur hadden we het wel weer gezien. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Lees verder  


"Niet doen!"

Saskia   -   17-11-2018

17-11-2018

"Niet doen!"

Het is vies en kapot.


"Waardeloos"

J.   -   02-11-2018

02-11-2018

"Waardeloos"

Ik vond het een waardeloze dag bij linds wellness. Het kleinschalige hoeft op zich geen probleem te zijn, als het schoon, heel en een warme uitstraling zou hebben. En ik wou dat ik de recensies voor die tijd had gelezen, want die kloppen als een bus. Hopelijk doet de eigenaar ook wat met deze recensies, maar dat trek ik in twijfel aangezien het na het zien van de recensies al een aantal jaar zo is. Voor ons geen tweede keer meer.

Lees verder  


"Grootste nep"

Heinz   -   24-10-2018

24-10-2018

"Grootste nep"

Je denk van vakantie veiling lekker goedkoop, maar dat is niet zo er staat een waarde van 85 euro maar het kost 12.50. Voor badslippers van 50 cent betaal je 7.50 Voor een lunch 11.50, wat het niet waart was .al met al 47 euro bij betaald. Grootste nep, je boekt een ordinaire sauna meer niet.

Lees verder  


"Tevreden gevoel na afloop saunadag."

Robert Schoor   -   06-10-2018

06-10-2018

"Tevreden gevoel na afloop saunadag."

Prima ontvangst.vriendelojk personeel. Lekkere koffie Uitleg over gebeuren duidelijk. metgezel had gekozen voor zonnebank en ik voor dr.Fish 1e x voor mij.met de plaats daarvan had ik geen probleem.waarom zeuren?. De sauna.s waren goed op temperatuur.en de damp sauna na uitleg systeem ook. Tja die slang.. En scheurtje in 2 vd zittingen...tjonge. Zwembad prima temperatuur Met krachtige yetstroom. Voor ouderen mijn metgezel is 84 j. Een moeilijke trap Dat moet wel beter.! Wij hadden gekozen voor lunch kiezen v d kaart. Had trek in Brl.kroket.maar niet op kaart wel 8 bitterballen v 4.40€ Zeer billijke broodje erbij.heerlojk Broodje gezond ook billijk en goed belegd. Door het mooie weer was het aangenaam om buiten te liggen en rookplek.(ik niet) er mogen wel wat meer ligbedden komen.. Voor 5 uur sauna was ik kwijt 22 nota+12.veiiling 34 euro totaal v 2 personen..reis eigen wil Kom door heel Nederland. Moet ik mopperen voor enige min puntjes. Voor die prijs!

Lees verder  


"Jammer"

Marleen   -   03-10-2018

03-10-2018

"Jammer"

Wij hadden een bon gekregen via VakantieVeilingen. Uiteindelijk toch nog 42,- afrekenen. De lunch was geen 11,50 waardig. Drinken apartAllemaal tegelijk te weinig zit plaatsen. Koude rustruimte🤔 smoezelig en onvriendelijk personeel. Weinig uitleg. Op zoek naar de rode knop om een sauna aan te zetten! Stoombad met gescheurde zittingen. Allemaal net ff niet. Wij zijn gevlucht...

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Linds Wellness?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Linds Wellness te melden