Brasserie Berlage

(4/5)  1 recensies

De royale, stijlvolle artdeco Brasserie telt 70 zitplaatsen en bied u een ruim terras in de tuin van het Gemeentemuseum.

 

Zowel binnen als buiten zitten u en uw gasten ‘premier rang’. Comfortabel op koude winterdagen aan de kleine gezellige tafels met rondom geroezemoes, luisterrijk op zwoele zomerse dagen op het terras en altijd een prachtig uitzicht op de tuin van het Gemeentemuseum. Laat u inspireren door het menu en de wijnkaart. U geniet in het restaurant van klassieke en moderne gerechten, snel en geruisloos geserveerd door efficiënt bedienende obers. Culinaire verfijning, eigentijdse invloeden, klassiekers, à la carte of een lichte lunch, een kopje koffie of een drankje aan het eind van de dag. Brasserie Berlage beantwoordt aan ieders verwachtingen, de hele dag door.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

3-gangen à la carte voor €27,50.

 


1 Recensies over Brasserie Berlage

(Pagina 1 van 1)

 

Anja   -   03-04-2014

03-04-2014

Perfecte locatie om iets te nuttigen na een bezoek aan het omniversum, museon of het gemeente museum. Mooi verzorgd restaurant met een afwisselende kaart en vriendelijke bediening. Wij hebben er na de film Jeruzalem heerlijk geluncht.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Brasserie Berlage?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Brasserie Berlage te melden