De Top 5 populairste fijn uitjes van 2014

Eenmaal aangekomen in 2015 kijken we nog één keertje terug op het jaar 2014. We gaan kijken wat de Top 5 populairste uitjes waren. Zijn er nog verassingen of zijn het dezelfde bekende namen in onze Top 5?

 

1. Omniversum Den Haag

Het hele jaar lang hebben wij een prachtige korting mogen aanbieden voor het Omniversum. Dit zorgde er mede voor dat het Omniversum op nummer 1 staat in de fijnuit.nl Top 5.

 

Maar uiteraard ook de prachtige films zorgen ervoor dat Omniversum deze plek dik verdient heeft. En ook dit jaar staan er weer een hoop mooie films klaar, wat dacht je bijvoorbeeld van “D-Day, Normandy 1944”. Een uitje om in de gaten te blijven houden dus!

 

Omniversum zaal

 

 

2. Rijksmuseum Amsterdam

Vorig jaar stond het Rijksmuseum in Amsterdam ook al in onze top 5 maar toen echter op de 5de plek. Dit jaar hebben zij de tweede plek verovert. Wie weet wat dat betekent voor volgend jaar…

 

Het in 2013 opnieuw geopende museum won snel aan populariteit en kampte soms met enorme wachtrijen voor de deur. Zelfs Barack Obama bracht een bezoek aan het prachtige museum.

 

Het Rijksmuseum Amsterdam

 

 

3. Sprookjeswonderland Enkhuizen

Na alle mooie verhalen brachten wij halverwege 2013 zelf een bezoek aan het Sprookjeswonderland in Enkhuizen gelegen vlak naast het Zuiderzeemuseum. Dit bezoek was ons zo goed bevallen dat we er direct een prachtig e-book over geschreven hebben met inmiddels al meer dan 1400 downloads. Klik hier om gratis ons e-book: “Alles wat je moet weten over Sprookjeswonderland”.

 

Sprookjeswonderland Enkhuizen

 

 

4. Dick Bruna Huis Nijntje museum

De wereldwijd bekende Nijntje moet natuurlijk zijn eigen museum hebben. En dat heeft Nijntje ook, in Utrecht. Kinderen maar ook volwassenen kunnen hier leren, lezen, knutselen en spelen met Nijntje. En door de samenwerking met het Centraal museum is een enkel ticket voor het Dick Bruna museum ook geldig voor het Centraal Museum.

 

Meer weten? Wij hebben het Nijntje Museum al bezocht en vertellen jou er alles over.

 

Beleef het Dick Bruna museum

 

 

5. Madurodam Den Haag

Nieuw in de lijst “waar een klein land groot in is”, Madurodam! Eind 2012 heeft Madurodam een grote make-over gehad. Hierdoor is het uitje interactiever geworden en kunnen de bezoekers ook zelf dingen uitproberen. Bijvoorbeeld een brandje blussen! Ook dit park hebben wij uitgebreid onder de loep genomen en aangevuld met een prachtige foto-special.

 

Madurodam waar een klein land groot in is

 

 

Bovenstaande top 5 is gebaseerd op onze website statistieken. Denk hierbij o.a. aan de meest bezochte pagina’s en de bezoekduur van een pagina. Bovenstaande lijst suggereert niet dat het de beste uitjes zijn van Nederland. De lijsten benoemen welke uitjes het populairst waren in 2014 op onze website Fijnuit.nl.

 

Wat is jouw favoriete uitje van 2014?

Laat ons in een reactie weten wat jouw favoriete uitje van 2014 was en waarom?

 
Reacties op "De Top 5 populairste fijn uitjes van 2014"

Dirk Snoek schreef:

05-10-2015

Stuk voor stuk leuke uitjes!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.