Omniversum nu nog leuker voor kinderen met animatiefilm Fly me to the Moon

Over een paar weken toont het Omniversum een spannende en humoristische familiefilm. Daarmee brengt het Omniversum een vermakelijk animatiefilm welke op onderhoudende wijze veel leert over een historische gebeurtenis.

 

Nieuwe animatiefilm Fly Me to the Moon in Omniversum

 

Over Fly Me to the Moon

In Fly Me to the Moon reizen drie vliegen stiekem mee met de historische vlucht van de Apollo 11 naar de maan. Het is 1969 en de hele wereld is in de ban van de eerste bemande vlucht naar de maan. De vliegjes Nat, IQ en Scooter willen maar wat graag mee op deze vlucht. Met een stiekem plannetje proberen ze aan boord te komen van de Apollo 11, en dit lukt ze. Op weg naar de maan beleven ze spannende avonturen en zijn ze zelfs, zonder dat de mensen het weten, de helden van de dag wanneer ze een defect weten op te lossen. Weten ze uiteindelijk samen met Neil Armstrong veilig de maan te bereiken…?

 

"Op weg naar de maan beleven ze spannende avonturen"

 

Fly Me to the Moon is een spannende en humoristische Nederlands gesproken animatiefilm voor de hele familie. Tijdens de reis van deze vliegjes kom je op onderhoudende wijze veel te weten over een historische gebeurtenis. Dankzij het enorme scherm van het Omniversum is de film voor jong en oud een onvergetelijke ervaring.

 

Video: Trailer Fly Me to the Moon

 

Recensie Fly Me to the Moon

Bij onze bezoekersrecensies is mooi en duidelijk omschreven wat je van de film kunt verwachten:

 

"Eindelijk animatiefilms in het Omniversum"

Ik hoopte er al een hele tijd op maar eindelijk is het zover, animatiefilms in het Omniversum. Dit is natuurlijk geweldig voor kinderen. En... dat was het ook. Gister met twee kinderen (6 en 9) de nieuwe film Fly Me to the Moon bekeken en ze hebben van begin tot eind genoten! Sommige scenes in de film maken erg leuk gebruik van het enorme overkoepelende scherm. De "kinder" humor zoals een scheet of een boer vonden ze heerlijk. Ik als volwassene kon ik er wat minder om lachen. Desondanks was het ook voor mij geen tel vervelend om de film te zien. Bovenal fijn is dat het niet alleen een heel vermakelijke film is maar dat de kinderen er ook nog wat van leren. Kortom wat mij betreft een aanrader.

 

Zetten de vliegjes samen met Neil Armstrong de eerste stapjes op de maan? Omniversum Fly Me to the Moon

 

Waar en wanneer?

Vanaf 15 februari zal Fly Me to the Moon een halfjaar lang in het Omniversum te zien zijn.

 

Bekijk ook:

 

De imponerende zaal van het Omniversum

 

Over het Omniversum

Omniversum is een grootbeeld filmtheater met een scherm ter grote van een half groot voetbalveld! De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm projectiescherm getoond. Het scherm heeft de vorm van een halve bol en loopt half over het publiek. Overal om je heen zie je het beeld van de film. De beleving wordt nog eens extra versterkt door het indrukwekkende geluidssysteem.

 

Review:
Reacties op "Omniversum nu nog leuker voor kinderen met animatiefilm Fly me to the Moon"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.