De Bonte Belevenis

(5/5)  1 recensies

U bent van harte welkom bij Pony- en Kinderboerderij De Bonte Belevenis. Naast shetlanders lopen er ook kippen, varkens, geiten, ezeltjes en konijnen, jonge katjes, duiven en eendjes rond. Bezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in de stallen terwijl alle werkzaamheden gewoon doorgaan. Door verschillende activiteiten op het gebied van educatie en zorg te organiseren, betrekt de boerderij de kinderen uit de regio bij het boerenwerk.

 


Ook kunt u terecht om een feestje te vieren of een vergadering te beleggen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een cappuccino op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in het avonturenpark!

 

Door het aanleggen van een avonturenpark biedt De Bonte Belevenis een compleet nieuw concept aan. Een hindernisbaan met echte pony’s! Niet zomaar een rondje op een pony rijden, maar spannende routes afleggen door een avonturenpark. Samen met je pony over een brug, slalommen om de palen, sturen door hooibalen en dwars door touwen rijden of over balken en een echt sprongetje wagen! Het avonturenpark maakt rijden op een pony nog leuker en spannender. In de veilige omgeving van de pony-kinderboerderij toch het gevoel krijgen dat je een echte buitenrit maakt is alleen bij De Bonte Belevenis mogelijk.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.30 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

U kunt bij De Bonte Belevenis een shetlandpony huren voor:

Eén rondje door het avonturenpark €2,50

Een half uur €7,50

Een heel uur €12,50

Een halve dag €20,00

Een hele dag €35,00

 


1 Recensies over De Bonte Belevenis

(Pagina 1 van 1)

 

Afke   -   05-06-2014

05-06-2014

Hele leuke kinderboerderij, waar kinderen ook kunnen ponyrijden. Er is een avonturenpark gemaakt, met een rotonde, bruggetje, slalom en strobalen en nog meer, waar je voor 2,50 al op een pony doorheen mag rijden. Ook kun je een shetlandpony een half uur huren voor 5 euro en dan mag je hem poetsen, knuffelen en ook weer rijden. Ook zijn er nog andere dieren zoals ezeltjes, konijnen, kippen, varkens en geiten. Ook is er een koffie/theehuis met zeer gangbare prijzen. En pretparkprijzen zeg maar. Wij waren hier met onze 5 jarige dochter, de hele middag zoet. Ook de eigenaren zijn erg aardig en je kan aan alle kanten merken dat ze iets doen waar ze heel veel plezier in hebben! Flinke aanrader dus!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij De Bonte Belevenis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

25 kinderboerderijen voor een leuk dagje uit met de familie

Ben je op zoek naar een fijn dagje uit met de familie in deze warme maanden? Bekijk dan onze tips!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van De Bonte Belevenis te melden