De Bonte Belevenis

(5/5)  2 recensies

U bent van harte welkom bij Pony- en Kinderboerderij De Bonte Belevenis. Naast shetlanders lopen er ook kippen, varkens, geiten, ezeltjes en konijnen, jonge katjes, duiven en eendjes rond. Bezoekers zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in de stallen terwijl alle werkzaamheden gewoon doorgaan. Door verschillende activiteiten op het gebied van educatie en zorg te organiseren, betrekt de boerderij de kinderen uit de regio bij het boerenwerk.

 


Ook kunt u terecht om een feestje te vieren of een vergadering te beleggen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een cappuccino op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in het avonturenpark!

 

Door het aanleggen van een avonturenpark biedt De Bonte Belevenis een compleet nieuw concept aan. Een hindernisbaan met echte pony’s! Niet zomaar een rondje op een pony rijden, maar spannende routes afleggen door een avonturenpark. Samen met je pony over een brug, slalommen om de palen, sturen door hooibalen en dwars door touwen rijden of over balken en een echt sprongetje wagen! Het avonturenpark maakt rijden op een pony nog leuker en spannender. In de veilige omgeving van de pony-kinderboerderij toch het gevoel krijgen dat je een echte buitenrit maakt is alleen bij De Bonte Belevenis mogelijk.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.30 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

U kunt bij De Bonte Belevenis een shetlandpony huren voor:

Eén rondje door het avonturenpark €2,50

Een half uur €7,50

Een heel uur €12,50

Een halve dag €20,00

Een hele dag €35,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over De Bonte Belevenis

(Pagina 1 van 1)

 

"Fijne plek!"

Saskia   -   16-08-2022

16-08-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Fijne plek!"

Super gastvrij en vriendelijk personeel, die met ons mee dachten toen we met onze gehandicapte zoon kwamen pony rijden. De appeltaart kwam net uit de oven en absoluut verrukkelijk! Goeie koffie en erg redelijke prijzen. We komen zeker terug!

Lees verder  


Afke   -   05-06-2014

05-06-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Hele leuke kinderboerderij, waar kinderen ook kunnen ponyrijden. Er is een avonturenpark gemaakt, met een rotonde, bruggetje, slalom en strobalen en nog meer, waar je voor 2,50 al op een pony doorheen mag rijden. Ook kun je een shetlandpony een half uur huren voor 5 euro en dan mag je hem poetsen, knuffelen en ook weer rijden. Ook zijn er nog andere dieren zoals ezeltjes, konijnen, kippen, varkens en geiten. Ook is er een koffie/theehuis met zeer gangbare prijzen. En pretparkprijzen zeg maar. Wij waren hier met onze 5 jarige dochter, de hele middag zoet. Ook de eigenaren zijn erg aardig en je kan aan alle kanten merken dat ze iets doen waar ze heel veel plezier in hebben! Flinke aanrader dus!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij De Bonte Belevenis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

25 kinderboerderijen voor een leuk dagje uit met de familie

25 kinderboerderijen voor een leuk dagje uit met de familie

Ben je op zoek naar een fijn dagje uit met de familie in deze warme maanden? Bekijk dan onze tips!

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van De Bonte Belevenis te melden