Orange Wellness Centre

(1.8/5)  4 recensies

Deze fijne wellness heeft 7 verschillende sauna’s, diverse baden en een zwembad en werd in 2013 verkozen tot beste sauna van Zuid-Holland! Vanuit de panoramasauna op het grote zonneterras heb je een fraai uitzicht over het Groene Hart. Verder is er een sfeervol restaurant waar je heerlijk kunt genieten van de uitgebreide menukaart met vers bereide gerechten. Zin in een massage? Dat kan natuurlijk ook in de beautysalon, waar je terecht kunt voor allerlei behandelingen (tegen betaling). Kortom, voor een compleet dagje ontspanning ben je bij Orange Wellness Centre aan het juiste adres.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

maandag t/m zaterdag van 10.30 – 22.30 uur

zondag van 10.30 – 20.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Saunadagkaart € 23,00

Avondkaart (na 17.00u) € 17,00

Zonnebank €9,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


4 Recensies over Orange Wellness Centre

(Pagina 1 van 1)

 

"Hygiëne is ver te zoeken"

Tumai   -   16-03-2020

16-03-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Hygiëne is ver te zoeken"

Al enige jaren ga ik met plezier naar deze sauna en fitness. Het laatste jaar is de sauna in hygiene flink op achteruit gegaan. Met name ligt de focus op het binnenhalen van nieuwe leden, maar niet op onderhoud en kwaliteit. Ondanks toezeggingen van Orange tot het treffen van extra maatregelen om corona besmettingen te voorkomen zoals een schoonmaakploeg zitten de prullenbakken overvol, de vloer plakt en is bedekt met viezigheid. De vloer wordt nimmer vochtig afgenomen. Papier voor het droogmaken van handen is regelmatig niet beschikbaar en wordt pas op verzoek soms aangevuld. De kleedkamer ontzettend warm en de toiletten vies. Door het gebrek aan hygiene boxen in de toiletten stinkt het van tijd tot tijd ontzettend. De manager waant zich viroloog. Het luisteren, constructief communiceren en het daadwerkelijk onderzoeken of de klachten gegrond zijn, zijn vaardigheden dat bij de manager ontbreekt. Sterker, de manager moedigt een melding bij de inspectie aan. Het is jammer dat op deze manier met klanten wordt gecommuniceerd. Klant is duidelijk geen koning!

Lees verder  


"Niet klantvriendelijk"

Jelmer   -   12-01-2020

12-01-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Niet klantvriendelijk"

Niet klantvriendelijk


"Prima"

Emiel   -   03-10-2017

03-10-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prima"

Ik heb een paar keer een zeer betaalbare 10 rittenkaart gehaald en dat is mij goed bevallen. Voor mij voldoende sauna's, het is er schoon, niet te druk en je kunt er prima eten voor een schappelijke prijs.

Lees verder  


"voor herhaling vatbaar"

Aleida   -   02-05-2017

02-05-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"voor herhaling vatbaar"

Schoon, overzichtelijk, vriendelijk personeel. Alleen dat er bezoekers zijn die ook gebruik maken van de sportfaciliteiten en voor iets meer bijbetalen van hun maandcontributie ook gebruik kunnen maken van de sauna. Is een vaste groep en die denken dus dat de sauna van hun is. Is ook zeer te merken bij de opgieten. Ze dringen voor, hebben lak aan de regels. De opgieter Jeroen heet hij geloof ik , geeft aan " geen slippers in de sauna" en ja net deze mensen houden hun slippers aan. Jeroen zegt hier dus ook niks op. Dit valt ook meerdere gebruikers van de sauna op zoals ik dit verneem op het buitenterras.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Orange Wellness Centre?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wellness in Nederland

Wellness in Nederland

Toe aan een dagje ontspanning? Bij deze wellness-resorts kom je ongetwijfeld tot rust. Ontdek hier wat de thermen te bieden hebben.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Orange Wellness Centre te melden