Restaurant Rembrandt

Helaas Restaurant Rembrandt is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Leiden en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Leiden.


Bekijk ook:


Restaurant Rembrandt is onderdeel van het Rembrandt Hotel en ligt midden in het historische centrum van Leiden. De sfeer is warm en ongedwongen; de bediening vriendelijk en gastvrij. Om een dag in de Sleutelstad goed te beginnen kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt in buffetvorm, van 07.00 tot 10.00 uur. De keuken van het sfeervolle restaurant is 's avonds geopend voor een verrassend diner van 17.00 tot 22.00 uur.

 

Omringd door kunstwerken van de grote Leidse meester, kunt u kennismaken met de smakelijke kunstwerken van het Rembrandt restaurant. Laat u eens verrassen door een viergangen amuse menu. In dit avondvullende programma laten wij u in vier smaakvolle gerechten de ambitie van onze keuken ervaren. Bij elk gerecht wordt u een passende wijnkeuze geadviseerd. Onze bediening vertelt u hier graag meer over. Natuurlijk kunt u ook een eigen keuze maken uit de internationale menukaart.

 

Na het diner bent u in een paar stappen in het gezellige grand café De Nachtwacht. Hier kunt u tot in de late uurtjes nog uitgebreid natafelen en genieten van het Leidse uitgaansleven. Ook voor feesten, bruiloften en partijen is Restaurant Rembrandt de perfecte locatie.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 7.00 - 10.00 uur (ontbijt), 17:00 - 22:00 uur (diner).


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Restaurant Rembrandt

Hoeveel sterren geef jij Restaurant Rembrandt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Rembrandt te melden