Sportpark de Star Leidschendam

De 9 holes golfbaan van Sportpark de Star is een zeer uitdagende en interessante golfbaan met veel water en goed onderhouden greens. De holes variëren in lengte van 35 tot 79 meter. De 9 holes golfbaan is geschikt voor ieder niveau en u heeft hier geen GVB nodig! Ideaal voor bedrijfsuitjes u kunt met het gehele team kennismaken met golf van afslag tot green!

 

Naast golfen is er bij Sportpark de Star ook de mogelijkheid om te footgolfen. Footgolf is een enerverende combinatie tussen voetbal en golf. Het gaat erom de bal in zo min mogelijk schoten, onder, over door en langs diverse obstakels in de hole te krijgen. De 9 holes footgolfbaan wordt continu aangepast en vernieuwd en heeft holes die variëren in lengte tussen de 35 en 110 meter. Footgolf is een van de meest ludieke en hilarische activiteiten van dit moment, kortom een echte aanrader!

 

Zoekt u een leuk en gezellig activiteit voor jong en oud? Dan is midgetgolf dé geschikte activiteit voor u en uw gezin. De Star beschikt over een goed onderhouden 9 holes midgetgolfbaan. hierdoor heeft het weer geen invloed meer op uw dagje uit!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 9:00 tot 21:00

Vrijdag t/m zondag 9:00 tot 19:00

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Pitch & Putt golf

9 holes €13,50

18 holes €17,50

 

Footgolf

9 holes €13,50

18 holes €17,50

 

Midgetgolf

9 holes €4,50

 


0 Recensies over Sportpark de Star Leidschendam

Hoeveel sterren geef jij Sportpark de Star Leidschendam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Sportpark de Star Leidschendam te melden