Grand Café Pakhuis

(3.5/5)  2 recensies

In het monumentale pand aan de Doelensteeg in Leiden vind je Grand Café Pakhuis. Na een rigoreuze verbouwing die zijn weerga niet kende zijn ze sinds 23 september 2013 “open for business”.

 

Bij Grand Café Pakhuis kan je heerlijk lunchen, dineren en borrelen in een ongedwongen sfeer en tegen zeer schappelijke prijzen.

Na college een lekkere kop thee met misschien wel een stuk gebak? Even doorwerken met gebruik van onze gratis wifi? Snel wat eten? Lekker lang tafelen of gezellig met vrienden een borrel (of twee) drinken? Als je geluk hebt, kan je zelfs bij mooi weer comfortabel in de knusse en in de winter verwarmde tuin zitten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

7 Dagen per week geopend

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Menuprijs €25,00

Gem. prijs hoofdgerecht €12,50

 


2 Recensies over Grand Café Pakhuis

(Pagina 1 van 1)

 

Debby   -   21-12-2014

21-12-2014

Hier hebben we heerlijk gegeten! We kwamen binnen en vonden de sfeer van het restaurant heel gezellig en mooi. Ook de kaart was goed. Alle hoofdgerechten waren €12,50, dus ook nog een leuke prijs. En het eten was ook heerlijk. Wij gaan hier zeker nog eens een hapje eten!

Lees verder  


Caroline   -   05-11-2014

05-11-2014

Heerlijk gegeten voor een redelijke prijs, zaten helaas wel aan een tafel dicht bij de deur. Als er mensen in of uitliepen sloot de deur niet vanzelf, dus toch wel meerdere keren op moeten staan i.v.m tocht. Dus de volgende keer zouden we wel een andere plekje vragen! Of hopen dat er een dranger op de deur zit. Verder was het eten goed, tijdbestek dat er bedient werd was ook prettig, niet te snel alle gerechten na elkaar maar ook niet te lang moeten wachten. Ook kreeg iedereen tegelijkertijd zijn voor, hoofd en nagerecht en smaakte iedereen dit erg goed. Verder was de bediening was over het algemeen vriendelijk en attent. Over het geheel dus een geslaagd avondje uit, heerlijk gegeten in een gezellige zaak met een leuke ambiance! Tip: Een pepermuntje bij de deur en mensen misschien toch even bedanken voor het bezoek aan de zaak!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Grand Café Pakhuis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Grand Café Pakhuis te melden