Klimpark21

Klimpark21 is een klimpark gelegen in Nieuw-Vennep. Ze beschikken over 4 verschillende routes die je kan klimmen en klauteren, te weten de 1, 4, 7 en 10 meter route. Welke route je ook kiest, veiligheid is heel erg belangrijk. Daarom hebben al de niveaus de beschikking over een uniek zekersysteem. Er hoeft slechts 1 keer gezekerd te worden en gedurende het hele parcours ben je veilig geborgd.


Parcours

Bodemkruiper (1 mtr) is het laagste niveau voor de allerkleinsten onder ons. Op 1 meter ervaar je al het "echte werk". Het is een spannende hoogte voor kinderen om in aanraking te komen met deze unieke vorm van buiten bezig zijn. Klimmen is goed voor de motorische ontwikkeling van je kind. Indien een minderjarige dit parcours aflegt, dient deze begeleid te worden door de ouders/begeleiders of volwassene. Klimmen en klauteren is een kwestie van durven. Het ene kind durft meer dan het andere.




Wil je een leuke uitdaging? Waag je dan als laaghanger op het 4 meter hoge parcours. Je vertrekt (uit de klimtoren) en je begint aan het parcours. Op deze route hangen bruggen en hindernissen die je dient te nemen. Het gevoel dat het je gelukt is, onbeschrijflijk! Dit parcours helpt jou om je angsten te overwinnen. De Laaghanger is geschikt voor zowel kinderen vanaf 1.30 als volwassenen. Eén ding is zeker; nadat dit parcours naar tevredenheid is doorlopen wil je maar 1 ding…naar het volgende niveau!


Wil je toch nog iets hoger? Neem dan de middenmotor. Net als op het 4 meter hoge parcours krijg je te maken met afwisselende bruggen, touwen en obstakels. Ga het avontuur aan. Ons 7 meter hoge parcours geeft je een mooi uitzicht over het park en dat zorgt voor een geweldig gevoel. Houd VAST in je achterhoofd en ga met een grote glimlach het avontuur aan.


Toe aan de echte uitdaging? Ga dan hogerop! Dit parcours heeft alles. Onderweg kom je een aantal lastige, maar zeker geen onmogelijke, hindernissen tegen. Deze baan van maar liefst 10 meter hoog geeft je een weidse blik over het park. Hoog boven alle andere attracties toren je uit. Maar boven alles zit je goed gezekerd vast. Dit parcours is zowel voor jong als oud. Je bent een bikkel als je deze uitdaging aandurft en een ervaring rijker! Geschikt vanaf lengte 1.50 meter.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Reguliere openingstijden

Woensdag van 14:00 tot 18:00 uur

Vrijdag van 14:00 tot 18:00 uur

Zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur

Zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Openingstijden in de vakantie

Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

4 t/m 7 jaar (1 uur) €9,50 p.p.

8 t/m 16 jaar (2 uur) €18,50 p.p.

Vanaf 16 jaar (2 uur) €20,00 p.p.

Bubbel voetbal (30 minuten) €14,50 p.p.

Archery Tag (45 minuten) €8,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Klimpark21

Hoeveel sterren geef jij Klimpark21?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Klimpark21 te melden