Center Parcs Park Zandvoort

(4/5)  1 recensies

Op het brede zandstrand bij Park Zandvoort is het goed vertoeven. Om te relaxen en voor coole sporten. De drukte opzoeken? In een wip ben je in Haarlem en Amsterdam. Kies een vernieuwde Comfort, Premium of VIP cottage voor 2 tot 18 personen, een mindervaliden cottage of een nieuwe Beach Chilla voor een bijzonder verblijf. Midden in de duinen, pal aan het strand! Boek je een hotelkamer aan de boulevard, dan boek je ook fantastisch zeezicht!


Ga zonnebaden op het strand, speel beachvolleybal of ga surfen. Slecht weer? In het subtropisch zwemparadijs beleef je urenlange waterpret. En in de overdekte Beach Factory kun je bowlen en springen, springen, springen in trampolineparadijs Jump XL.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Center Parcs Park Zandvoort

(Pagina 1 van 1)

 

"Center Parcs heerlijk aan het strand"

Diederik   -   25-05-2020

25-05-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Center Parcs heerlijk aan het strand"

Het park zelf is misschien niet helemaal wat je gewend bent van Center Parcs. Het is allemaal net even wat kleiner en iets minder te doen. Maar daarom zeker niet minder leuk. En bovenal, het feit dat je na een klein wandelingetje al op het strand bent maakt alles goed! Ook het race parcours zit op loopafstand mocht je daar fan van zijn.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Center Parcs Park Zandvoort?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Center Parcs Park Zandvoort te melden