Thermae Son

(5/5)  1 recensies

Natuurlijk veelzijdig! Bij Wellness & Healthresort Thermae Son draait alles om welzijn en gezondheid, in een gemoedelijke Brabantse sfeer en met een optimale gastvrije service. Thermae Son is eenvoudig te bereiken via de A50, met ruime gratis parkeergelegenheid.




Te midden van de bosrijke omgeving in Son en Breugel bieden de saunafaciliteiten van Thermae Son de perfecte atmosfeer om heerlijk tot rust te komen. Een toevluchtsoord om te ontsnappen aan de drukte en dagelijkse beslommeringen. Unieke faciliteiten in een natuurlijk karakter. Sluit je ogen, geniet van de zon in je warme badjas, luister naar de prachtige vogelgeluiden in de saunatuin en koel af in het zwembad. Omringt door natuur, in alle stilte kunnen wegdromen. Geef jouw lichaam de nodige vitamines in één van de sauna’s, prikkel jouw zintuigen tijdens de opgietingen en plof neer op een fauteuil bij de haard. Hier vind je nog de echte Brabantse gastvrijheid en gemoedelijke sfeer waardoor je je helemaal thuis gaat voelen.


Tevens kun je in het beautycentrum van Thermae Son genieten van een rustgevende behandeling of krachtige massage, met of zonder gebruik van de thermen. Het uitgebreid aanbod aan behandelingen is niet enkel uniek in Brabant maar ook ver daarbuiten. Door het kleinschalige karakter kun je rekenen op gastvrijheid, aandacht en een team wat je vol passie in de watten legt!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10.00 tot 23.30 uur


Op zondag tot 17.00 uur is het familiedag bij Thermae Son, waarbij kinderen tegen een speciaal tarief de sauna mogen bezoeken.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagentree €34,00 p.p.

Avondentree (vanaf 17.00 uur) €25,00 p.p.

Entree verjaardag €17,00 (50% korting) p.p.

Kinderen tot 14 jaar (zondag) €20,00 p.p.

Huur handdoekenset €6,50 p.p.

Huur badjas €7,50 p.p.

Verkoop badslippers €6,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Thermae Son

(Pagina 1 van 1)

 

"Goed"

Claudia   -   01-05-2022

01-05-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Goed"

Wat een verbetering nieuwe meubels, veranderingen in restaurant, en de menukaart is ook aangepast heerlijk!! Echt een aanrader


Hoeveel sterren geef jij Thermae Son?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wellness in Nederland

Wellness in Nederland

Toe aan een dagje ontspanning? Bij deze wellness-resorts kom je ongetwijfeld tot rust. Ontdek hier wat de thermen te bieden hebben.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Thermae Son te melden