Thermae Son

(5/5)  1 recensies

Natuurlijk veelzijdig! Bij Wellness & Healthresort Thermae Son draait alles om welzijn en gezondheid, in een gemoedelijke Brabantse sfeer en met een optimale gastvrije service. Thermae Son is eenvoudig te bereiken via de A50, met ruime gratis parkeergelegenheid.

 

Naast een ruim aanbod van sauna- en thermenfaciliteiten beschikt het resort over massage- en schoonheidssalons waar kundige specialistes werken met topmerken, een kapsalon, een kinderopvang, een sportclub met persoonlijke begeleiding, en een zwembad. In de sfeervolle Brasserie geniet u van heerlijke specialiteiten die met passie en liefde bereid worden. 

 

In het alles-in-ÈÈn-wellnessconcept speelt de natuur een belangrijke rol, van de ligging midden in de bijzondere natuur van Son en Breugel, tot de toepassing van natuurlijke elementen en materialen in het complex. In de prachtige Thermae-tuin vinden de vogels en eekhoorns hun favoriete plek, en u zwemt en bubbelt in puur water uit eigen bron. 

 

Dit alles maakt Thermae Son tot een locatie voor zowel ultieme ontspanning als sportieve inspanning waar u de natuur proeft, voelt en ziet. U voelt zich thuis!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10.00 tot 23.30 uur

Op zondag tot 17.00 uur is het familiedag bij Thermae Son, waarbij kinderen tegen een speciaal tarief de sauna mogen bezoeken.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagentree €28,00

Avondentree (vanaf 17.30 uur) €19,95

Thermen entree verjaardag €10,00

Kinderen tot 14 jaar (zondag) €14,00

Huur handdoekenset €5,50

Huur badjas €6,00

Verkoop badslippers €6,50

 


1 Recensies over Thermae Son

(Pagina 1 van 1)

 

"Goed"

Claudia   -   01-05-2022

01-05-2022

"Goed"

Wat een verbetering nieuwe meubels, veranderingen in restaurant, en de menukaart is ook aangepast heerlijk!! Echt een aanrader


Hoeveel sterren geef jij Thermae Son?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Thermae Son te melden