Veiligheidsmuseum PIT

(4/5)  1 recensies

Helaas Veiligheidsmuseum PIT is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Almere en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Almere.


Bekijk ook:


Vrij en veilig leven, dat willen we natuurlijk allemaal. Maar weet jij wat daar allemaal bij komt kijken? Ervaar bij PIT wat politie, brandweer en geneeskundige hulpdiensten elke dag doen om de samenleving zo veilig mogelijk te maken. En ontdek hoe je zelf kunt bijdragen aan een veilig leven.

 

In de interactieve veiligheidsexpo in Almere Centrum maak je kennis met de nieuwste innovaties voor veiligheid. Ga op avontuur en speel spannende games, blus zelf een brand of onderzoek een misdaad. Of doe een van de zelftesten: ben jij bijvoorbeeld geschikt voor de politie? Via historische topstukken, zoals oude brandweer- en politiewagens, zie je hoe de wereld van veiligheid zich heeft ontwikkeld.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen (vanaf 13 jaar) €9,50

Kinderen van 4 t/m 12 jaar €6,50

Kinderen t/m 3 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Veiligheidsmuseum PIT

(Pagina 1 van 1)

 

"Genieten voor de kinderen"

Marie   -   02-02-2018

02-02-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Genieten voor de kinderen"

Welk kind is nu niet onder de indruk van de politie, ambulances en brandweer? In dit leuke en kleinschalige museum kunnen kinderen diverse voertuigen van vroeger bekijken en soms zelfs aanraken. Het enthousiaste personeel helpt je graag met je vragen en vertelt vol hartelust over de tentoonstellingen. Kortom erg leuk en veel te doen!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Veiligheidsmuseum PIT?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Veiligheidsmuseum PIT te melden