Veiligheidsmuseum PIT

(4/5)  1 recensies

Vrij en veilig leven, dat willen we natuurlijk allemaal. Maar weet jij wat daar allemaal bij komt kijken? Ervaar bij PIT wat politie, brandweer en geneeskundige hulpdiensten elke dag doen om de samenleving zo veilig mogelijk te maken. En ontdek hoe je zelf kunt bijdragen aan een veilig leven.

 

In de interactieve veiligheidsexpo in Almere Centrum maak je kennis met de nieuwste innovaties voor veiligheid. Ga op avontuur en speel spannende games, blus zelf een brand of onderzoek een misdaad. Of doe een van de zelftesten: ben jij bijvoorbeeld geschikt voor de politie? Via historische topstukken, zoals oude brandweer- en politiewagens, zie je hoe de wereld van veiligheid zich heeft ontwikkeld.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen (vanaf 13 jaar) €9,50

Kinderen van 4 t/m 12 jaar €6,50

Kinderen t/m 3 jaar gratis

 


1 Recensies over Veiligheidsmuseum PIT

(Pagina 1 van 1)

 

"Genieten voor de kinderen"

Marie   -   02-02-2018

02-02-2018

"Genieten voor de kinderen"

Welk kind is nu niet onder de indruk van de politie, ambulances en brandweer? In dit leuke en kleinschalige museum kunnen kinderen diverse voertuigen van vroeger bekijken en soms zelfs aanraken. Het enthousiaste personeel helpt je graag met je vragen en vertelt vol hartelust over de tentoonstellingen. Kortom erg leuk en veel te doen!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Veiligheidsmuseum PIT?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Veiligheidsmuseum PIT te melden