Holland Evenementen Groep

Holland Evenementen Groep bestaat niet meer en is verder gegaan onder de naam De Kaap.


Bekijk ook:


Dit is de locatie voor het leukste bedrijfsuitje, een onvergetelijk vrijgezellenfeest, de beste familiedag en het doeltreffendste teamuitje!  

 

Keuze uit 100 activiteiten

Je kunt hier terecht voor uitjes op maat en vindt er alles onder één dak! Meer dan honderd activiteiten, waaronder Wipeout (exclusief licentiehouder), meer dan dertig TukTuk’s waarmee je de mooie Betuwe kunt ontdekken en een spannend Virtual Reality diner.

 

Onze locatie is heel uniek: we beschikken namelijk over een eigen strand en een Beachclub waar je heerlijk kunt eten, genieten en feesten. Binnen of buiten, actief of juist ontspannend, zomers of ’s winters… De mogelijkheden zijn eindeloos met voor ieder wat wils.




Wipeout!

Welkom bij de enige echte Wipeout locatie van Nederland. Trotseer obstacles als de Big Red Balls, Mega Sweeper en The Dizzy Dummy uit de populaire TV-show. Dit is je kans om zelf te ervaren hoe lastig het eigenlijk is.


Maak een keuze uit parcours blue of yellow. Lukt het de vrijgezel om alle obstacles te voltooien, dan is hij/zij helemaal klaar om te trouwen. Wipeout is zeer populair bij de mannen, maar vrouwen zijn er minstens zo goed in. Dus trommel al je vrienden op en ga voor Wipeout!


Ben je op zoek naar een compleet arrangement inclusief diner? Geen probleem! Afhankelijk van jouw gekozen dag bieden we jou de beste optie. Bijvoorbeeld een all-inclusive food festival of een superlekkere Barbecue.




Expeditie Robinson

Altijd al gedroomd om de bekende proeven van Expeditie Robinson zelf te ondernemen? Dit is je kans! Sinds kort zijn wij de enige echte aanbieder van een Expeditie Robinson uitje. Proeven direct uit het populaire TV-programma overgenomen en geplaats in Nederland, zodat iedereen het kan proberen. Let op! Het lijkt makkelijker dan het is.


Maak een keuze uit kamp noord of zuid en onderneem 5 bijbehorende proeven. Elke proef heeft een eigen karakter waardoor er voor iedereen iets bij zit. Kracht, behendigheid, inzicht en een goed stel hersens zijn nodig om alle proeven samen met je team te voltooien. Lukt het jouw team om te winnen dan gaat een van jullie teamleden door naar het finalespel. Hier wordt de Robinson van de dag bepaald.


Ben je op zoek naar een compleet arrangement? Geen probleem! Afhankelijk van jouw gekozen dag bieden we jou de beste optie. Bijvoorbeeld een all-inclusive food festival of een superlekker barbecue.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9:00 tot 00:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Holland Evenementen Groep

Hoeveel sterren geef jij Holland Evenementen Groep?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Holland Evenementen Groep te melden