Zwembad Aat de Jonge

Optisport Het Aat de Jonge Bad is een eigentijds zwembad dat geschikt is voor het hele gezin. Met twee prachtige zwembaden en een peuterbad bieden ze een moderne en plezierige zwemervaring. Het aanbod van activiteiten is divers, zodat er voor iedereen iets te beleven valt. Of je nu ontspannen baantjes wilt trekken of actief wilt deelnemen aan een van de uitdagende Aqua’Groepslessen, bij het zwembad is het allemaal mogelijk.


Samen met je vrienden en vriendinnen een duik nemen in het water


In het zwembad vind je een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een peuterbad. Het wedstrijdbad heeft afmetingen van 25x15 meter en beschikt over zes banen. Het doelgroepenbad meet 15x10 meter en heeft een subtropische temperatuur van 31°C, wat zorgt voor een zeer aangename zwemervaring. Speciaal voor de allerkleinsten is er een apart peuterbad beschikbaar.


Daarnaast bieden ze voldoende kluisjes waarin je jouw waardevolle spullen en kleding veilig kunt opbergen. Deze kluisjes zijn eenvoudig te gebruiken door een bedrag van € 1,- in te werpen, dat je na afloop van je bezoek uiteraard weer terugkrijgt.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Los bezoek €7,10

2 t/m 15 jaar €6,20

65+ €6,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad Aat de Jonge

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Aat de Jonge?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Aat de Jonge te melden