Rederij Lovers

Al 67 jaar vaart Lovers Company door de grachten van Amsterdam. Het is nog het enige echte nautische familiebedrijf in Amsterdam. Inmiddels heeft Lovers Company een vooraanstaande positie verworven als het gaat om vervoer over water in combinatie met comfort en gezelligheid.

 

Met Rederij Lovers kunt u de grachten van Amsterdam bewonderen, bijvoorbeeld tijdens een 1 uur durende rondvaart. In een luxe rondvaartboot vaart u langs de fraaie, imponerende grachtenpanden met klok-, tuit- en halsgevels, de zevenbogen-bruggengracht, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip en nog veel. Een rondvaart om nooit te vergeten!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 09:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Rederij Lovers

Hoeveel sterren geef jij Rederij Lovers?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Rondvaart door Amsterdam, wat zijn de mogelijkheden?

Rondvaart door Amsterdam, wat zijn de mogelijkheden?

Met alle verschillende rederijen, met al hun verschillende rondvaarten en iedere rondvaart dan weer met verschillende thema’s, beleef je Amsterdam zoals je Amsterdam nog nooit hebt beleefd. Namelijk vanaf het water.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Rederij Lovers te melden