Adventure Park De RollyGolf

(4.2/5)  5 recensies

Adventure Park De Rollygolf biedt 5000 m2 fun voor het hele gezin. Sla een hole in one op de midgetgolfbaan Spring op de trampolines tot je erbij neervalt of scheur op het circuit in de minicars. De toegang tot het park is gratis. U betaalt alleen voor de attracties waar u gebruik van wilt maken.
Midgetgolf

Rollygolf is het meest interessant om zijn prachtig onderhouden en rijk beplante 18 holes midgetgolf. De banen zijn erg leuk voor jong en oud. Heel moeilijk worden de banen nooit maar leuk zijn ze zeker met verschillende poortjes en hindernissen.
Trampolines

Klaar met golfen en nog niet moe? Geen probleem de kinderen kunnen dan nog even lekker tekeer gaan op de trampolines of het grote airkussen terwijl jij ondertussen een hapje of drankje doet op het gezellige terras.
Kinderfeestje

Op zoek naar een superleuke locatie voor een kinderfeestje? Laat dat maar aan Rollygolf over. Zij zorgen er voor dat jouw zoon of dochter een onvergetelijke dag heeft met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes! Er zijn verschillende arrangementen in verschillende prijsklassen. Bij Adventure Park De Rollygolf kun je ook terecht voor meer dan alleen kinderfeestjes. Een babyborrel, Sweet Sixteen of bedrijfsuitje? Op basis van jouw wensen stellen ze graag samen met jou een mooi programma op.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag  van 10:00 uur tot 18:00 uur

Vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 20:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Midgetgolf

t/m 12 jaar €5,50

Volwassenen €6,50

 

Trampolines

15 min. €2,00

30 min. €3,50

 

Minicars

t/m 10 jaar voor 5 min. €1,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


5 Recensies over Adventure Park De RollyGolf

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk uitje met mooi weer. "

Debby   -   31-05-2021

31-05-2021

Reageer op deze review

"Leuk uitje met mooi weer. "

We hebben laatst gereserveerd bij Rolly Golf. Al jaren gaan we ernaartoe omdat de banen leuk en uitdagend zijn en ook omdat de banen er goed uit zien. Helaas konden de kinderen dit keer niet op de trampolines, maar de airtrampoline was ook goed. Lekker even een paar uur bezig met heerlijk weer.

Lees verder  


"Geweldig leuk voor een partijtje"

Dewi   -   30-05-2021

30-05-2021

Reageer op deze review

"Geweldig leuk voor een partijtje"

We hebben hier het partijtje van mijn dochter gevierd. Veel mocht er nog niet maar Rollygolf was gelukkig net weer open dankzij de versoepelingen. Ondanks de lange stilstand zag het terrein er prachtig onderhouden uit. Met het zonnetje op ons bolletje en hebben wij, de ouders en de kinderen een heerlijke dag gehad.

Lees verder  


"Gewoon lekker simpel, fijn en gezellig voor jong en oud"

Cindy   -   24-09-2017

24-09-2017

Reageer op deze review

"Gewoon lekker simpel, fijn en gezellig voor jong en oud"

Met droog weer is Rolly Golf gewoon lekker gezellig bezig zijn op de banen. Het terrein en de banen zien er mooi en goed verzorgd uit. Je speelt dus nette beplantingen en een vijver. Het is een ideaal dagje uit voor jong en oud. Leuk voor jonge gezinnen, groepje jongere, opa en oma of zelfs voor een gezin met oudere kinderen. Gewoon lekker bezig zijn en achteraf een hapje en een drankje op het terras.

Lees verder  


"Leuke midgetgolf banen voor een redelijke prijs"

Wouter   -   04-08-2017

04-08-2017

Reageer op deze review

"Leuke midgetgolf banen voor een redelijke prijs"

Rollygolf heeft 18 leuke afwisselende golf banen die goed op elkaar aansluiten. Je hoeft nooit te zoeken waar je de volgende baan kunt vinden. Voor een redelijke prijs ben je hier zo'n 2 tot 3 uur zoet. Zeker met kleine kinderen aangezien die nog lekker kunnen spelen in de kleine speeltuin of springen op de trampolines. Na afloop of even tussendoor als pauze kun je terecht op het terras voor een hapje en een drankje.

Lees verder  


"Leuke golfbanen"

Debby   -   28-07-2017

28-07-2017

Reageer op deze review

"Leuke golfbanen"

Dit uitje is leuk om te bezoeken met mooi weer. De banen zijn leuk en uitdagend. Ze liggen goed vindbaar achter elkaar dus je hoeft niet te zoeken naar de volgende baan. Het heeft een logische volgorde. Je kunt er ook een lekkere versnapering krijgen en als je dan even lekker zit kunnen de kinderen ook nog hun energie kwijt op de trampolines.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Adventure Park De RollyGolf?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

De vakantie is de tijd om er op uit te trekken met de hele familie. Natuurlijk wil je niet teveel betalen. Daarom hebben we hier een aantal uitjes voor je verzameld met kortingen.

Lees verder...

 

De 25 leukste uitjes om nu te doen met korting

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Adventure Park De RollyGolf te melden