Leidse Hout Park

(5/5)  1 recensies

Even ontsnappen aan de stadse stress en lekker ontspannen in een stukje pure natuur aan de rand van de stad? Dat kan bij Theehuis De Leidsehout, een sfeervol etablissement in het gelijknamige park aan de rand van Leiden.

Kinderen geen bezwaar, want u kunt uw kroost altijd in de gaten houden. Vanaf elke zitplaats op het uitgebreide terras is er zicht op een groot grasveld met een speeltuintje, een hertenkamp met allerlei dieren en een vaak bewoond ooievaarsnest.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Theehuis

Maandag t/m zondag 10:00 tot 17:00 uur


Park

Altijd toegankelijk

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis te bezoeken

 


1 Recensies over Leidse Hout Park

(Pagina 1 van 1)

 

"Heerlijke plek om te wandelen of wat te eten en drinken"

Daan   -   09-06-2019

09-06-2019

"Heerlijke plek om te wandelen of wat te eten en drinken"

Voor ons is dit zon typische zondag plek, als we niet echt weten wat we moeten doen. Dan gaan we lekker wandelen in het net verzorgde park met de hond en kinderen. Een bal mee en lekker rennen maar. Daarna richting het theehuis voor een hapje en drankje terwijl de kinderen lekker verder spelen in het speeltuintje. Er is ook vaak gezellige live muziek.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Leidse Hout Park?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Dit jaar zijn wandelingen meer trending dan ooit. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. We kunnen niet zo heel veel meer doen tijdens deze lockdown s. Gelukkig heeft Fijnuit voor jou de mooiste wandelroutes op een rijtje gezet.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Leidse Hout Park te melden