Sportcentrum de Wilgenring

De Wilgenring is dé sportlocatie voor Rotterdam-Noord, maar Rotterdammers uit alle delen van de stad wetenze te vinden. Je kunt hier squashen en de sporthal met talloze mogelijkheden gebruiken. Het zwembad heeft een kinderbad, glijbaan en een wedstrijdbad.


Het zwembad

Glij van de 55 meter lange glijbaan, bubbel in het bubbelbad, en laat de kleintjes spelen in het peuter- en kleuterbad. Voor serieuze zwemmers hebben ze een 25 meter wedstrijdbad met 6 banen, en in het instructiebad kun je je zwemvaardigheden verbeteren, aquasporten of lekker dobberen. Kom langs en neem een duik!


Startblok


Squashbaan

Niks meer dan jij, je racket, de bal en je tegenstander… tussen vier muren! Bij squash beweeg je veel en snel, wat het daarom niet zomaar een racketsport maakt. Probeer de bal boven de tin te houden en verdien een punt wanneer je een rally wint. En vergeet niet, wie de bal kaatst, kan hem terugverwachten!


Je kunt nu ook gebruik maken van Interactive Squash. Een interactieve beamer registreert waar jij de muur raakt en zelfs waar jij je op de baan begeeft. Kies voor oneindig veel leuke mikspelletjes voor kids, of ga voor het serieuze trainingswerk in de Trainingmodule. Er is voor ieder wat wils. Je kan zelfs je kinderfeestje houden in één van de zalen.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Los kaartje €5,35 p.p.

Los kaartje 65+ €4,15 p.p.

Los kaartje t/m 3 jaar €3,65 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Sportcentrum de Wilgenring

Hoeveel sterren geef jij Sportcentrum de Wilgenring?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Sportcentrum de Wilgenring te melden