La Cubanita Leiden

La Cubanita is een keten van tapasrestaurants in Nederland, en La Cubanita Leiden is een specifieke vestiging van dit restaurant gelegen in de stad Leiden.


Geniet van lekker eten en drinken bij La Cubanita


La Cubanita staat bekend om zijn ontspannen sfeer en biedt gasten een kans om te genieten van een breed scala aan Spaanse tapasgerechten. Tapas zijn kleine gerechten die perfect zijn om te delen, en ze variëren van vlees en vis tot vegetarische en veganistische opties, evenals bijgerechten en desserts. Het concept van tapas komt oorspronkelijk uit Spanje, waar mensen graag verschillende kleine gerechten delen tijdens sociale bijeenkomsten.


Bij La Cubanita Leiden kun je verwachten dat je kunt kiezen uit een gevarieerd menu met verschillende tapasopties. De gerechten variëren van klassieke Spaanse smaken tot moderne interpretaties, en je kunt een selectie maken om te delen met je tafelgenoten. Dit maakt dineren bij La Cubanita niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een sociale gelegenheid.


Een typisch bezoek aan La Cubanita omvat meestal het bestellen van meerdere rondes tapas om verschillende smaken te proeven. Veel vestigingen van La Cubanita bieden ook het 'all-you-can-eat' concept, waarbij je voor een vaste prijs onbeperkt van het tapasmenu kunt genieten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag van 17:00 tot 22:00 

Dinsdag van 17:00 tot 22:00 uur

Woensdag van 17:00 tot 22:00 uur

Donderdag van 17:00 tot 22:00 uur

Vrijdag van 17:00 tot 22:30 uur

Zaterdag van 17:00 tot 22:30 uur

Zondag van 17:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Zondag t/m donderdag €22,50 p.p.

Vrijdag en zaterdag €27,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over La Cubanita Leiden

Hoeveel sterren geef jij La Cubanita Leiden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van La Cubanita Leiden te melden