Zwembad De Dubbel

Bij Zwembad De Dubbel is er plezier voor iedereen! Het is er mogelijk om recreatief te zwemmen, maar ook om baantjes te zwemmen. Ook biedt Zwembad De Dubbel verschillende activiteiten:



Aquafit

Lekker bewegen is belangrijk en gezond! Bewegen in het water is relatief gemakkelijk en werkt zeer verkwikkend. Veel bewegingen kunnen in het water makkelijker worden uitgevoerd dan op het droge. In het water is het onbelast bewegen. De oefeningen zijn er op gericht de deelnemers lenig te houden en de mobiliteit te bevorderen. Daarom is mee doen aan de bewegingen in het verwarmde water ook zo ontspannend. Het zijn als het ware aerobic /gymnastiek lessen in het water onder deskundige begeleiding. Daarnaast is het prettig om actief bezig te zijn in een gezellige sfeer.


Baby en peuter zwemmen

Baby en Peuterzwemmen is een leuke manier om de band tussen ouder en kind te versterken. Uw baby of peuter kan zich vrij in het water bewegen omdat kleine kinderen van nature niet bang zijn in het water, kunt u voorkomen dat ze op latere leeftijd angst krijgen voor water.


Snorkelen

Snorkelen is als recreatieve vorm uitermate geschikt om de onderwaterwereld te verkennen in de zee of op de plassen. Een goede gezondheid en minimaal het zwem ABC zijn de enige vereisten om de lessen te kunnen volgen die uiteindelijk het snorkel diploma op moeten leveren.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

0 tot 2 gratis

Kinderen van 3 t/m 5 jaar €3,10 p.p.

Vanaf 6 jaar €5,20 p.p.

Aquafit €5,50 p.p.

Baby en peuter zwemmen €5,90 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad De Dubbel

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Dubbel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Dubbel te melden