Zwembad De Kuil

(5/5)  1 recensies

Dagje uit Zwembad De Kuil

De Kuil is een modern, gemoedelijk sportcentrum voor jong en oud. Het binnenzwembad en de horeca zijn compleet vernieuwd, uiterst modern en van alle gemakken voorzien. Het buitenzwembad is een heerlijke plek om lekker af te koelen tijdens de warme zomermaanden. 


Binnenzwembad

Het binnenzwembad in Bodegraven is onlangs compleet vernieuwd en heeft een moderne, lichte uitstraling. Het nieuwe wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15,4 meter en telt daarmee zes banen, hier worden ook zwemlessen gegeven. Het bad is voorzien van een beweegbare bodem over 1/3 deel van het bassin. Het nieuwe doelgroepenbad heeft een afmeting van 25x12,5 meter en beschikt over een volledig beweegbare bodem. De diepte kan hiermee worden versteld tot twee meter. Voor de allerkleinsten is er een vernieuwd peuterbad aanwezig met een diepte van ongeveer 0,2 meter.


Meisje gaat van de glijbaan


Buitenzwembad

Het buitenzwembad biedt ontspanning en recreatie voor het hele gezin in de zomerperiode. Met een afmeting van 20x20,5 meter biedt het buitenzwembad genoeg ruimte voor alle bezoekers om af te koelen, te spelen en te relaxen. Er is daarnaast een familieglijbaan aanwezig welke zowel van binnenuit als voor bezoekers van het buitenzwembad toegankelijk is. Onlangs is het peuterbad volledig vernieuwd; een heerlijke plek voor de kleintjes om lekker te spetteren.


Horeca

De nieuwe, transparante en centraal gelegen horecavoorziening is uiterst modern en van alle gemakken voorzien. Op het buitenterras is het daarnaast heerlijk vertoeven tijdens warme dagen. Ze staan graag voor je klaar met een kop koffie, een sportdrankje of een koud biertje.

 

Prijzen

T/m 1 jaar gratis

Vanaf 2 jaar €5,85 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiƫle website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beĆÆnvloeden.


1 Recensies over Zwembad De Kuil

de beste ieder uur moet je zwemmen

alinda en gijs   -   01-05-2017

01-05-2017

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

de beste ieder uur moet je zwemmen

ik vond het goed dat ze kaassouflees hadden

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Kuil?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Kuil te melden