Molenduinbad

(5/5)  2 recensies

Molenduinbad Norg is hét overzichtelijke familiebad bij u in de buurt, waar professionaliteit en gezelligheid centraal staan. Dat ziet u in alles terug; de accommodatie is altijd netjes schoon, er heerst een prettige sfeer en het is er overzichtelijk.  

 

Neem een duik in het heerlijke 25 meter bad met een watertemperatuur van 30 graden en trek er rustig uw baantjes. Tussendoor kunt u zich uitleven in de glijbaan. Deze 30 meter lange baan is geschikt voor kleine kinderen maar ook uitdagend voor de grotere kinderen door de tijdregistratie en de te verbeteren topscore. Ook kunt u nog zwemmen in de stroomversnelling en spelen in het recreatiebad.

 

Heeft u genoeg gezwommen en wilt u even ontspannen, dan kunt u terecht in de stroomversnelling of even rustig bijkomen op de bubbelbank. Daarnaast kunt u gebruik maken van het Turks Stoombad. Deze afgesloten cabine biedt een half uur ontspanning en totale rust.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is van maandag t/m zondag op verschillende tijden mogelijk om recreatief te zwemmen bij Molenduinbad Norg.

Bent u daadwerkelijk van plan dit zwembad te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiële website.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €4,75

Entree kinderen tot 1 jaar €1,75 

 2 Recensies over Molenduinbad

(Pagina 1 van 1)

 

"Fijn bad!"

Tamara   -   11-07-2018

11-07-2018

"Fijn bad!"

Gezellig en overzichtelijk voor gezinnen met kleine kinderen. Goede sfeer en vriendelijk personeel! Ook kun je er meedoen met vele leuke aquasportenen en voor banenzwemmen wordt vaak een baan vrijgehouden. Kortom topbad!

Lees verder  


"Geweldig familiebad!"

Joost   -   10-07-2018

10-07-2018

"Geweldig familiebad!"

Voor gezinnen met kleine kinderen is dit een mooi overzichtelijk en schoon zwembad!


Hoeveel sterren geef jij Molenduinbad?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Molenduinbad te melden