Landal Aelderholt

In het bosrijke zuidoosten van Drenthe vindt u vakantiepark Landal Aelderholt. Het is hier heerlijk ontspannen, uw accommodatie ligt midden in de natuur. En de kinderen, die vermaken zich urenlang in het indoorspeelparadijs. Drenthe is met 1.100 kilometer fietspaden een echte fietsprovincie. Vanuit uw accommodatie fietst u zo naar hunebedden, bossen, veen en mooie dorpjes.


Maar ook voor wandelaars zijn er prachtige routes. U kunt hier zelfs wandelen tussen de boomtoppen, op het Boomkroonpad. De Mepperdennen liggen op een steenworp afstand en ook het dorp Aalden, met zijn karakteristieke Saksische boerderijen, ligt dichtbij. Op het vakantiepark kunt u onder andere verblijven in een aantal luxueuze, grote vrijstaande accommodaties in boerderijvorm en 8-persoons Eco-bungalows. Ook is er een supersnelle glijbaan! De glijbaan is wel 60 meter lang, en heeft een prachtige sterrenhemel.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Landal Aelderholt

Hoeveel sterren geef jij Landal Aelderholt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Landal Aelderholt te melden