Vlinders aan de Vliet

(4/5)  3 recensies

Dankzij de uit de hand gelopen hobby van Jan Kienjet kun je sinds 2006 genieten van een prachtige tropische vlindertuin in Leidschendam. 850m2 is omgebouwd tot een ware jungle vlindertuin. Met natuurlijk de mooiste vlinders en rupsen. Maar ook andere dieren als kleurige vogels, vissen, schildpadden, een grote leguaan en nog meer. Al deze dieren leven tussen de prachtige planten en bloemen. 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Geopend van 22 februari tot 28 oktober

Dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Zondag van 12.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 13 jaar €9,50

Kinderen van 3 t/m 12 jaar €6,50

Groepen €7,-

Parkeren gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 3 Recensies over Vlinders aan de Vliet

(Pagina 1 van 1)

 

"Veel mooie vlinders!"

Dewi   -   12-04-2023

12-04-2023

Reageer op deze review

"Veel mooie vlinders!"

We zijn al een tijdje niet bij Vlinders aan de Vliet geweest. Er is in die paar jaar een hoop veranderd. Er is een heel stuk bij gekomen en dat is een mooie toevoeging op het originele stuk. Het enige wat ik jammer vind is dat er voor pasen niet genoeg snacks ingekocht waren. Om half 2 ‘s middags waren alle gebakjes al uitverkocht en toen we weg wilden gaan wilden de kinderen nog een ijsje en ook daar waren er een aantal uitverkocht.

Lees verder  


Debby   -   03-05-2013

03-05-2013

Reageer op deze review

We hebben ons vorig weekend een paar uurtjes tussen vlinders bevonden in vlinders aan de vliet. Nadat we een rondje gelopen hadden hebben we even een ijsje gegeten en zijn we nog een rondje gegaan. De tweede keer zagen we weer heel andere vlinders als de eerste. Ze hadden niet alleen vlinders maar ook nog heel andere mooie diertjes. Als het mooi weer is zijn ze veel meer aan het rondfladderen, dus wij hadden geluk dat het een zonnige dag was. Ik vond het er heel erg leuk en heel bijzonder om zoveel verschillende soorten vlinders bij elkaar te zien.

Lees verder  


Tineke   -   23-04-2013

23-04-2013

Reageer op deze review

Op een zonnige zondag middag hebben wij dit uitstapje gemaakt, en we kregen waar we op gehoopt hadden!! Bij binnenkomst vlogen de mooiste vlinders al rakelings langs je heen.Het is een prachtig aangelegde tuin met tropische temperaturen. Ook zie op verrassende wijze nog andere tropische dieren zoals een kleine aligator, slang, vogelspin een grote leguaan en mooie vissen. Na afloop een lekker kopje cappucino en de kinderen een ijsje.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Vlinders aan de Vliet?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Review: Vlinders aan de Vliet tropische jungle

Review: Vlinders aan de Vliet tropische jungle

Terwijl ik rondloop door de prachtige tropische vlindertuin fladderen de mooiste vlinders om mij heen terwijl ik ondertussen de verschillende soorten en andere aanwezige dieren ontdek.

Lees verder...

 

22 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Vlinders aan de Vliet te melden