Speelparadijs Binkie

Helaas Speelparadijs Binkie is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Doesburg en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Doesburg.


Bekijk ook:


Een grandioos binnenspeelparadijs voor alle kinderen met ouders, opa's en oma's, of wie dan ook! Meer dan 1000 m2 binnenspeelplezier met o.a. een rodelbaan, supergave glijbaan van meer dan 6 meter hoog, super lego bouwstenen, spookhuis, klimwanden, een super spidertoren, waar je je zo door naar beneden kunt laten vallen, springkussens, maar ook een speciale speelruimte voor de allerkleinsten! Ook is er een kinderdisco met verlichte vloer, disco lampen en nog veel meer. De kinderen kunnen zich regelmatig laten schminken of een prachtige kinder tattoo krijgen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag en vrijdag 13.00 tot 17.30 uur

Zaterdag  en zondag 12.00 tot 17.30 uur

 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen €4,50

Volwassenen €1,95 inclusief kop koffie


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Speelparadijs Binkie

Hoeveel sterren geef jij Speelparadijs Binkie?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Speelparadijs Binkie te melden