Zwembad De Waterlelie Aalsmeer

(5/5)  1 recensies

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer biedt zowel binnen- als buitenzwemfaciliteiten. Het binnenbad beschikt over een 25-meter banenbad waar je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat je baantjes kunt trekken. Daarnaast is er een recreatiebad met een glijbaan en diverse speelmaterialen voor vrij zwemmen, en een instructiebad met extra warm water, een kleine glijbaan en verschillende watertoestellen voor volop speelplezier.


Het buitenbad van Zwembad De Waterlelie omvat een 25-meter speelbad met diverse speelobjecten, een 25-meter banenbad met een grote familieglijbaan en een 1-meter springplank.


Voor de kleintjes is er een aparte peuterspeelplaats met verschillende speeltoestellen en een peuterbad met een kleine glijbaan.

 

Prijzen

Los bad €5,55

Los bad 0 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Zwembad De Waterlelie Aalsmeer

Supergoed

Wilma   -   14-08-2019

14-08-2019

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Supergoed

Superleuk en goed zwembad. Ze hebben binnen een interactieve glijbaan die bijzonder leuk is! Ook het buitenbad is erg leuk. Het personeel is vriendelijk en goed. En ook de zwemlessen zijn van een hoog niveau!

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Waterlelie Aalsmeer?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Zwembad De Waterlelie Aalsmeer

Dreef 7
1431WC Aalsmeer
Provincie Noord-Holland

0297-322022

Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Waterlelie Aalsmeer te melden