Zwembad De Waterlelie Aalsmeer

(5/5)  1 recensies

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer beschikt over een binnen en een buitenbad. Het binnenbad bestaat uit een banenbad van 25 meter, waar u van 's morgens tot 's avonds uw baantjes kunt zwemmen. Daarnaast is er een recreatiebad voorzien van een glijbaan en diverse speelmaterialen om vrij te zwemmen en een instructiebad met extra warm water met glijbaantje en diverse watertoestellen om heerlijk te spelen.

 

Het buitenbad van Zwembad De Waterlelie bestaat uit een 25 meter speelbad met daarin diverse speelobjecten, een 25 meter banenbad voorzien van een grote familieglijbaan en een 1 meter springplank.

 

Voor de kleineren onder ons is er een aparte peuterspeelplaats met een aantal speeltoestellen en een peuterbad voorzien van een kleine glijbaan.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is van maandag t/m zondag op verschillende tijden mogelijk om recreatief te zwemmen bij Zwembad De Waterlelie Aalsmeer.


Bent u daadwerkelijk van plan dit zwembad te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiële website.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 1 jaar gratis

Vanaf 4 jaar €5,00

1, 2 en 3 jaar €2,50

66+ €4,00

Baby & peuterzwemmen €6,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Zwembad De Waterlelie Aalsmeer

(Pagina 1 van 1)

 

"Supergoed"

Wilma   -   14-08-2019

14-08-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Supergoed"

Superleuk en goed zwembad. Ze hebben binnen een interactieve glijbaan die bijzonder leuk is! Ook het buitenbad is erg leuk. Het personeel is vriendelijk en goed. En ook de zwemlessen zijn van een hoog niveau!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Waterlelie Aalsmeer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Waterlelie Aalsmeer te melden