EscapeRoom Oisterwijk KVL

Dagje uit EscapeRoom Oisterwijk KVL

In een oud fabriekspand in Oisterwijk bestaat sinds kort de mogelijkheid om samen met je vrienden, familie of bedrijf dé sensatie van dit moment te beleven: een Escape Room!

 

Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes dienen groepen van 3 tot 8 personen binnen 45 minuten zien te ontsnappen uit de mysterieuze ruimte. Het team dient, naast een goede samenwerking, stressbestendig, vindingrijk, kritisch en creatief te werk te gaan om de code binnen de tijd te kraken..

 

De kamers van EscapeRoom Oisterwijk zijn volledig gethematiseerd op haar karakteristieke locatie met een rijke historie en uitstraling: de oude Lederfabriek KVL. De schitterend ruime kamers en het uitdagende spel nemen deelnemers terug naar de jaren zeventig, toen de Leerfabriek haar hoogtijjaren kende en er zelfs meer dan duizend mensen werkzaam waren. Door in de huid te kruipen van die oud-werknemers raken jullie per ongeluk opgesloten en is het uiteraard zaak om zo snel mogelijk te ontsnappen!

 

De Directiekamer

Door in de huid te kruipen van nieuwe werknemers van de Leerfabriek KVL, gehuld in een heuse werknemersschort, komen jullie per ongeluk terecht in de zeer ruime geheimzinnige directiekamer.

 

Gedurende het spel blijkt de directeur een geheim verborgen te hebben en zal hij daarom zeer gepikeerd zijn, wanneer hij zijn kersverse werknemers in zijn kamer betrapt. Zaak dus om je zo snel mogelijk uit de voeten te maken voordat hij terugkeert..

 

De Werkvloer

De productie van de Leerfabriek KVL ligt om onverklaarbare redenen stil en daardoor dreigt, in financieel zware tijden, een tragisch faillissement. De banen van circa 1.200 werknemers staan op de tocht.

 

Om dit te voorkomen roept de directeur een aantal betrouwbare werknemers bij elkaar die, in het geheim, voordat de arbeiders hun dag starten, opdracht krijgt de oorzaak op te sporen, de productie weer op gang te brengen en de saboteur te ontmaskeren...

 

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 10:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder

Prijzen

8 Personen

Ma-do €15,- p.p.

Vrij-zo €17,- p.p.

 

7 Personen

Ma-do €16,- p.p.

Vrij-zo €18,- p.p.

 

6 Personen

Ma-do €17,- p.p.

Vrij-zo €19,- p.p.

 

5 Personen

Ma-do €19,- p.p.

Vrij-zo €21,- p.p.

 

4 Personen

Ma-do €22,- p.p.

Vrij-zo €24,- p.p.

 

3 Personen

Ma-do €23,- p.p.

Vrij-zo €25,- p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiƫle website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij EscapeRoom Oisterwijk KVL?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van EscapeRoom Oisterwijk KVL te melden