Prison Escape Rotterdam

Dagje uit Prison Escape Rotterdam

Helaas Prison Escape Rotterdam is gesloten. Maar gelukkig is Prison Escape nog wel actief in Breda, Doetinchem en zelfs online! Daarnaast zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Rotterdam en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Rotterdam.


Bekijk ook:

De leukste uitjes in Rotterdam

Andere leuke uitjes als Prison Escape


De Prison Escape is een unieke beleving waarin je drie uur lang een gevangene bent in een echte gevangenis. Samen met 140 medegevangenen wordt jij in de Noordsingel gevangenis te Rotterdam opgesloten. Je hebt 1 duidelijk doel: ontsnap uit de gevangenis!

 

De acteurs zijn geïnstrueerd om de ‘gevangenen’ onder controle en binnen de gevangenismuren te houden. Je ervaart het gevangenisleven en je moet wezenlijke keuzes maken die wellicht tot jouw ontsnapping kunnen leiden. Het doel is om jou het gevoel te geven dat jij in een film bent gestapt. Een film waarbij jij zelf invloed hebt op het verloop. De Prison Escape is een volledige beleving met een houdbaarheidsdatum. Prison Escape is niet een evenement dat tot het einde van dagen georganiseerd wordt, het is een bijzondere beleving voor een selecte groep deelnemers. Wanneer de gevangenis als locatie niet meer beschikbaar is dan eindigt dit evenement.

 

Wil jij horen bij de lucky few die ontsnappen uit de gevangenis van hun bucket-list af kunnen strepen?

 

Prijzen

Ochtend editie €59,50 p.p.

Middag editie €64,50 p.p.

Avond editie €64,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij Prison Escape Rotterdam?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Prison Escape Rotterdam

Noordsingel 115
3035TP Rotterdam
Provincie Zuid-Holland

NB

Klik hier om onjuiste gegevens van Prison Escape Rotterdam te melden