Escape Room De Kippenschuur

(5/5)  1 recensies

Dagje uit Escape Room De Kippenschuur

Escape Room de Kippenschuur is volledig verbouwd en gaat nu verder onder de naam Aaltjes Advokatuur.

 

Opgesloten in een oude kippenschuur…. De tijd lijkt er stilgestaan te hebben. Alles ademt de sfeer van weleer. De oude werktuigen, de klompen uit vroeger tijden, de ouderwetse legnesten waar vele generaties kippen hun ei gelegd hebben. Maar wat doet die bebloede boomstam daar? En nog belangrijker…. Hoe kom je er weer uit?

 

Binnen een uur ontsnappen uit de escaperoom, en dat zonder te slopen en te breken. Het is mogelijk! Een kwestie van heel goed je ogen de kost geven, slim nadenken en goed de taken verdelen binnen de groep. Durf jij de uitdaging aan?

 

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Escape Room De Kippenschuur

Annelies   -   09-03-2016

09-03-2016

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Erg prettig ongedwongen ontvangst. Sfeer zat er direct goed in. Escape room is echt gemaakt in de stijl van de omgeving: BOERDERIJ! Doordat we tegen de andere groep moesten strijden gaf dit een spanning met zich mee die het extra leuk maakte. Daarna een heerlijke barbecue en borrel gehad. Conclusie; topdag!

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Escape Room De Kippenschuur ?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Escape Room De Kippenschuur

Zegheweg 49
3931MR Woudenberg
Provincie Utrecht

033 2861801

Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room De Kippenschuur te melden