Het Aardbeienterras

U bent te gast op de aardbeien/recreatieboerderij van de familie Bastiaansen, waar sinds de jaren '60 van de vorige eeuw de gezonde rode vrucht met veel passie en biologisch verantwoord geteeld wordt. De kwekerij ligt in het mooie buitengebied van het Brabantse kerkdorpje Rijsbergen,in het hart van het grootste aardbeienteelt gebied van Europa.

 

Sinds 1997 kunt u hier op het binnen/buitenterras genieten van de heerlijke en milieubewust geteelde aardbeien en de hieraan gerelateerde hapjes en drankjes. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen op de kwekerij. Door middel van verschillende activiteiten en arrangementen kunt u ontdekken hoe alles hier groeit en bloeit. Van rondleiding tot zelf plukken en van speurtocht tot een leuke speelweide voor de kinderen.

 

Individueel bezoek, maar ook gezelschappen zoals familie/kinderfeestjes en groeps/bedrijfsuitjes kunnen een heerlijk dagje vertoeven op het terras. Het Aardbeienterras ligt op steenworp afstand van het prachtige natuurgebied "De Pannenhoef" en is daarom de ideale uitvalsbasis voor mooie wandel en fietstochten. Het aardbeienterras- wandel/fietsroute/fotopuzzeltocht brengt u langs de mooiste plekjes in de omgeving.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

April tot november dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Het Aardbeienterras

Hoeveel sterren geef jij Het Aardbeienterras?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Het Aardbeienterras te melden