Land Rover Experience

Onderga avontuur in zijn meest pure vorm. Land Rover Experience bied je de kans om je grenzen te verleggen onder ruige en uitdagende omstandigheden. Overwin opwindende beklimmingen, spannende afdalingen en onverwachte hindernissen, allemaal te midden van een adembenemende omgeving. Of je nu op zoek bent naar de perfecte setting voor je evenement, een uniek groepsprogramma voor je medewerkers of relaties, of het ideale cadeau voor een dierbare; een Experience is altijd een onvergetelijk avontuur.


Verwerf nieuwe vaardigheden onder deskundige begeleiding. Bij Land Rover Experience staat het leren van nieuwe vaardigheden en het overwinnen van uitdagend terrein centraal. Ontwikkel zelfvertrouwen in zowel uzelf als de offroad-capaciteiten van een Land Rover terwijl je verschillende terreinen navigeert. Met de begeleiding van de gekwalificeerde instructeurs kun je je offroad-rijvaardigheid naar nieuwe hoogten tillen, tot een niveau waar je zelf versteld van zult staan.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Land Rover Experience

Hoeveel sterren geef jij Land Rover Experience?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Land Rover Experience te melden