Holiday Inn Leiden

(3.5/5)  2 recensies

Helaas Holiday Inn Leiden is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke restaurants te vinden in Leiden en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Leiden.


Bekijk ook:


Het Garden restaurant met 400 zitplaatsen heeft een gerenommeerde keuken en biedt keus uit talrijke nationale en internationale specialiteiten. Dagelijks bereiden ze hier een internationaal ontbijtbuffet, een keuze uit de à la carte lunchkaart / lunchbuffet en een uitgebreide keuze van de à la carte dinerkaart / Garden buffet. In de weekenden en tijdens feestdagen biedt Holiday Inn tevens speciale themabuffetten aan. 

 

Kinderen kunnen gratis gebruikmaken van de Jungle club met ballenbak, glijbaantje, spelletjes, tafeltennis en spelcomputers (tegen betaling). In de zomermaanden kunt u ook uw maaltijd of drankje nuttigen op het ruime, zonnige terras.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Holiday Inn Leiden

(Pagina 1 van 1)

 

Thijs   -   24-01-2016

24-01-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Als lopend buffet restaurant is het oké. Het aanbod eten is wat aan de schaarse kant en de kwaliteit is goed. De toegevoegde waarde van Holiday Inn is vooral de mogelijkheid voor de kinderen om lekker te spelen in de kinderruimte of te zwemmen in het zwembad terwijl de oudere nog lekker rustig kunnen natafelen.

Lees verder  


Tineke   -   10-01-2016

10-01-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Wij maken weleens op Zaterdag of Zondag met het hele gezin gebruik van het buffet. Je kan dan ook gebruik maken van het kleine binnen zwembad en voor de kinderen is er ook nog een speel ruimte. Het buffet is prima en de bediening is zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!!!!!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Holiday Inn Leiden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Holiday Inn Leiden te melden