Escape Room Uden

Samen met je vrienden/collega's/familie/teamgenoten krijg je 60 minuten om te ontsnappen uit één van de Escape Rooms; keuze uit maar liefst 7 verrassende, mysterieuze en uitdagende kamers!


The World

Altijd al meer van de wereld willen zien? Niets houd je meer tegen om eindelijk het avontuur aan te gaan. 18.220 kilometer… Dat is de afstand die jij zult afleggen in deze wereldse kamer. Verschillende continenten, verschillende culturen, verschillende belevenissen. In The World waan je je in meer dan één andere wereld. Begin dus maar vast met inpakken en ga mee met reismaatschappij Escape Uden.




Candy Store

Zoetekauwen en snoepkonten opgelet: deze kamer is niet alleen heel leuk, maar ook erg lekker! Het mag dan wel een waar luilekkerland lijken, maar dat woordje ‘lui’ kun je het best meteen vergeten. Er is geen tijd om te gaan zitten watertanden. In deze winkel is er werk aan de winkel. Verkooptechnieken zijn hier niet nodig. Je wordt vanzelf naar binnen gelokt. De vraag is echter: hoe kom je er weer uit…?


The Farm

In deze oer-Hollandse kamer vindt de boer zijn vrouw en jij bent uitgenodigd! Samen nemen zij hun intrek in een mooie, maar vooral erg interessante en ongewone boerderijwoning. Op en top boerderijsfeer, maar niets is hier wat het lijkt. Geen tijd voor koetjes en kalfjes, haal het beste paard van stal en ga de uitdaging aan!


Happy Holidays

Vakantie is die tijd van het jaar dat je eventjes helemaal niets moet. Heerlijk ontspannen. Als je eenmaal gearriveerd bent… Bij deze chaotische familie gaat het nooit zoals gepland. Zij krijgen te maken met de nodige hindernissen en obstakels: van het vinden van een geschikte datum en bestemming tot het op tijd inchecken en boarden. Het is keer op keer een race tegen de klok. Help jij deze familie hun vakantie te redden?


De Bank

Al jaren droom je van een leven vol rijkdom en na maandenlange voorbereiding weet je precies wat je te doen staat. Jij hebt het geheim van de Bank ontrafeld en weet waar de meest kostbare diamant ter wereld ligt opgeborgen. Je hebt maar één doel voor ogen: je moet en zal deze diamant in je bezit krijgen. Escape Uden heeft inmiddels de controle over de camera’s in handen weten te krijgen en is bereid je zo nu en dan een handje te helpen. Je hebt er vertrouwen in dat het jou gaat lukken om door de zware beveiliging heen te dringen. Maar wees gewaarschuwd! Ieder uur doen de bewakers hun ronde. De buit moet dus op tijd buiten zijn, want anders…


Rainbow Room

In deze kamer vind je geen pot goud, maar een ontsnapping aan het einde van de regenboog. Puzzel je weg naar buiten door het kleurenspectrum en probeer vooral niet te zwart-wit te denken. De vrolijke en kleurrijke Rainbow Room zit vol verrassingen en onverwachte wendingen.


Alcatraz

Wanneer je overweegt de Alcatraz te betreden, vergeet dan niet dat dit de meest zwaar beveiligde gevangenis van de jaren ’90 was. Na het schandaal waarbij Frank Morris en de broers Anglin op sluwe en wonderbaarlijke wijze toch wisten te ontsnappen, heeft Escape Uden Alcatraz overgenomen en de beveiliging aangesterkt. Ditmaal op een zeer onverwachte, waardoor zeer succesvolle manier. Een variatie aan technieken en puzzels probeert jou en je teamgenoten binnen de tralies te houden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag, dinsdag & donderdag op aanvraag

Woensdag van 10.30 tot 21.30 uur

Vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 22.30 uur

Zondag van 10.30 tot 20.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 personen €52,00

3 personen €72,00

4 personen €88,00

5 personen €100,00

6 personen €108,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Room Uden

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Uden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Uden te melden