Best Escape Maastricht

Best Escape gaat de uitdaging aan om de mooiste Escape Rooms van Nederland te maken. Bij een Escape Room word je met meerdere personen in een kamer opgesloten. Elke kamer is zo ingericht dat je met behulp van puzzels, aanwijzingen en verborgen voorwerpen binnen 1 uur moet kunnen ontsnappen.


Logisch nadenken, handigheid, maar vooral goede communicatie en samenwerking zijn onontbeerlijk om binnen de tijd de kamer te verlaten.


De Escape Rooms van Best Escape in Maastricht onderscheiden zich doordat elke kamer een volledig verhaal vertelt. De kamers zijn prachtig ingericht. De trucs en puzzels zijn origineel en staan in dienst van het verhaal. Er is een goede mix van hersengymnastiek en licht fysieke inspanning. Dat alles zorgt ervoor dat je wordt meegezogen in het verhaal en een Escape Room ervaring beleeft om nooit meer te vergeten!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 9:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Escape Room vanaf 75 euro


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Best Escape Maastricht

Hoeveel sterren geef jij Best Escape Maastricht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Best Escape Maastricht te melden