Escape Room All In Echt

Kraak de deurcode in 45 minuten. Dat is de uitdaging waarvoor je staat als je een escaperoom boekt bij All In Echt. In de kleedkamer van de goochelaar of in werkplaats moet je mysterieuze opdrachten oplossen om weer te kunnen genieten van de vrijheid. Surrealistisch, intens, (on)logisch en onvoorspelbaar. Je vergeet tijd en realiteit…


 

Bij escape room De Illusionist stap je in de wereld van Boris Zeegers, een goochelaar die door zijn opa Anton in aanraking kwam met de liefde voor magie. In 1977 stierf opa Anton en nadat Boris zijn dagboek vond raakte hij verstrikt in een wereld vol magie, bedrog en manipulatie. om zichzelf en de wereld te beschermen sloot Boris zijn goochelkamer in 1978. Op 11 Januari stierf Boris een mysterieuze dood. Zijn goochelkamer bleef al deze tijd gesloten, maar nu openen we zijn kamer..


 

De Gokautomaat

Exploitant Henk Saffier, een vrolijke Amsterdammer, verhuist samen met zijn vrouw Betty naar Limburg waar ze samen de uiterst succesvolle onderneming Saffier bv. runnen. In ieder Café en friture is wel een automaat van Saffier bv. te vinden. Na een aantal jaren verandert de markt waardoor de zaken steeds minder goed gaan. Henk, trots als hij is, wil dit niet inzien. Om toch de omzet te halen knutselt hij met de automaten waardoor Henk ten koste van de klant toch zijn omzet haalt. maar dan valt op 22 december 1986 de FIOD binnen. zijn loods is al die tijd niet betreden, maar nu mag jij naar binnen.. Los jij de mysteries op?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag vanaf 18:00 uur

Zaterdag en zondag vanaf 13:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 personen €24,50 p.p.

3 personen €22,50 p.p.

4 personen €19,50 p.p.

 


0 Recensies over Escape Room All In Echt

Hoeveel sterren geef jij Escape Room All In Echt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room All In Echt te melden