Escaperoom Kampen

Durf jij het aan? Ben jij klaar voor het meest spannende en uitdagende uitje van Kampen?! We hebben jou en je vrienden nodig om het mysterie van de monniksorde te ontrafelen! Het is donker en de Oudestraat is leeg, op het Koeplein tocht het en het oude raadhuis staat er verlaten bij. In de Nieuwe Toren brandt licht, je klopt drie keer aan.

 

Krakend gaat de deur open, er komt een monnik naar buiten die schuchter om zich heen kijkt. Fluisterend vertelt hij jullie over het mysterie van de monniksorde, kunnen jullie helpen? Over een uur is de laatste ronde van de torenwachter, dan moet de naam van de dader van de toren geschreeuwd zijn. Snel, snel, jullie tijd gaat in!

 

Je wordt 1 uur lang ‘opgesloten’ in de Nieuwe Toren in Kampen, een bijzonder monument uit de 17de eeuw. In de Nieuwe Toren staan verschillende spellen en raadsels klaar die je door samenwerken moet oplossen, alleen zo kom je achter de naam van de dader! Heb je de naam gevonden? Schreeuw het van de toren, zodat heel Kampen het weet! Een uitdagend spelconcept met een historische achtergrond, geschikt voor 16 jaar en ouder! 

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per spel €90,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escaperoom Kampen

Hoeveel sterren geef jij Escaperoom Kampen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom Kampen te melden