Zwembad Laco Deurne

Laco sportcentrum Deurne is gelegen in het centrum van de stad. Het goed uitgeruste complex heeft een groot aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud. Wij bieden zwemles, babyzwemmen (knuffelzwemmen) en groepslessen zwemmen zoals AquaJoggen, AquaPower, AquaRobics en AquaVitaal aan.

 

Daarnaast kun je heerlijk recreatief zwemmen met je hele gezin in het binnen- en buitenbad. Het binnenbad heeft een doelgroepbad, peuterbassin, wedstrijdbad en recreatiebad en is tevens voorzien van een glijbaan en sauna met stoombad. Het buitenbad bestaat uit een peuterbassin, wedstrijdbad en een recreatiebad met glijbaan. Tevens kunnen de kinderen hier ravotten in de speelgelegenheid met trampoline en springkussen.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Los bezoek binnen of buitenbad €7,90

Kinderen tot 1 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad Laco Deurne

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Laco Deurne?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Laco Deurne te melden