Zwembad Laco Helmond

(1/5)  2 recensies

Dagje uit Zwembad Laco Helmond

Laco sportcentrum Helmond is gelegen in de gelijknamige, historische stad in de provincie Noord Brabant. Deze sport- en vrijetijdsaccommodatie heeft een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud en is voorzien van een ruim horecagedeelte.


Het binnenbad bestaat uit een golfslagbad, een wedstrijdbad en een doelgroepbad, waarin je met je hele gezin heerlijk recreatief kunt komen zwemmen. Tevens wordt hier babyzwemmen aangeboden, het zogenaamde Knuffelzwemmen. Op een speelse manier kan je baby of peuter hier wennen aan het water.


Vanaf vier jaar kunnen kinderen reguliere zwemles volgen met het Laco Zwem ABC volgens een uniek 10-stappenplan. Laco sportcentrum Helmond biedt tevens gezellig groepslessen AquaJoggen en Laco Gymics aan.

 

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag van 8:00 tot 22:00 uur

Woensdag van 8:00 tot 12:00 uur

Donderdag en vrijdag van 8:00 tot 22:00 uur

Zondag van 9:00 tot 13:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Los bezoek zwembad €6,95

Discozwemmen €6,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Zwembad Laco Helmond

bende afzetters daar aleen 1 klein miezerig zwembadje open dat ook erg druk was

Loran   -   12-01-2023

12-01-2023

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

bende afzetters daar aleen 1 klein miezerig zwembadje open dat ook erg druk was

0 sterren is mijn beoordeling!! ik ga daar ook nooit meer zwemmen je betaald 7,95 euro wou ik meteen in de ochtend in het bubbelbad lekker warm maar paar minuten kwam er personeel aan zeiden dat die niet open was aleen 1 klein zwembad dat el erg druk werd opgeven moment je kon niet eens banen zwemmen door die drukte en wou ik naar de normale zwembad dacht ik oh zwemt toch niemand nou kwatier toch fijn kunnen zwemmen kwam het personeel ook weer dat die ook niet open was nou ik dacht wat is dit nou ik betaal godverdomme 7,95 euro!!! en zijn er bepaalde zwembaden niet open aleen dat klein miezerig zwembadje ik wou me argressie uithalen naar hun maar heb ik toch niet gedaan ben met woede naar huis gegaan en ik kom daar nooit meer terug vuile smerige afzetters daar ik hoop ook dat de braak beter wordt

Lees Verder  


Laco vliegt achteruit beoordeling 3

Tiny Timmers   -   22-01-2019

22-01-2019

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Laco vliegt achteruit beoordeling 3

laco is vies gaat per week achteruit slechte hygiene slechte douchese loszittende douchkoppen .en dit is niet zins kort maar al jaren kortom . wel prijsverhoging maar alleen maar viezigheid ik zal aan niemand die wil gaan zwemmen .laco helmond aan bevelen ik kom elke week zwemmen en ik zie zelf dat het hard achteruit gaat het kan nayuurlijk zijn .we gaan verhuizen = geen extra inverstering'?~~?????? maar vies en smerig hoeft het niet te zijn

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad Laco Helmond?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Zwembad Laco Helmond

Keizerin Marialaan 1
5702NR Helmond
Provincie Noord-Brabant

0492 - 57 38 38

Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Laco Helmond te melden