Zwembad Eikenburg

Helaas Zwembad Eikenburg is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Eindhoven en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Eindhoven.


Bekijk ook:


Zwem- en Sportcentrum Eikenburg is een informeel sportcentrum dat op diverse manieren een steentje bijdraagt aan een sterk sport- en beweegklimaat in Eindhoven. Het sportcentrum is gelegen aan de Aalsterweg op Landgoed Eikenburg. Met een bushalte op loopafstand en een grote parkeerplaats voor de deur is deze locatie zowel met de auto als het openbaar vervoer zeer goed te bereiken.


Calorieën verbranden, je conditie verbeteren en je spieren soepel houden? Kom recreatief zwemmen bij Zwembad Eikenburg! Daag jezelf uit met je eigen programma, verbeter je zwemslagen of maak plezier met mede-bezoekers in het water! Door de ruime openingstijden zit er altijd een moment tussen dat het jou goed uitkomt!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag 09.30 tot 10.30 en 19.00 tot 20.00 uur

Woensdag 10.00 tot 11.30 en 19.00 tot 20.30 uur

Donderdag 10.00 tot 11.00 en 19.00 tot 20.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

0 t/m 3 jaar €1,60

4 t/m 17 jaar €3,70

Volwassenen €4,70


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad Eikenburg

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Eikenburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Eikenburg te melden